Nebi Hatipoğlu: Yılmaz Hocamı trollemişler

İYİ Parti, Büyükerşen'in "İYİ Parti'lilerden Büyükerşen'e destek" açıklamasını yalanlarken, Nebi Hatipoğlu da açıklamalarda bulundu...

SİYASET 09.08.2023, 16:11 09.08.2023, 16:22
Nebi Hatipoğlu: Yılmaz Hocamı trollemişler

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun açıklamaları sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Hatipoğlu arasındaki kavga devam ediyor. 

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil düzenlediği basın toplantısında, İYİ Partililerin düzenlenen yemekte Büyükerşen'e destek verdiği açıklamalarını yalanlarken, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu da Büyükerşen'e tekrar tepki gösterdi. 

"Yılmaz Hocam burada ciddi anlamda tekrar trollenmiştir"

Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiği basın bülteninde "İYİ Partililerden Büyükerşen'e destek" ifadesinin kullanılmasını eleştirerek, "Yapılan organizasyona 'yanlış' deyip, gülüp geçtim. Yılmaz Hocam burada ciddi anlamda tekrar trollenmiştir, daha önce olduğu gibi. 90 yaşında bir politikacı nasıl davranırsa Yılmaz Hocam da o şekilde davranmıştır. Ben ve partili arkadaşlarımız bu konuya gülüp geçtik, o kadar" dedi.

"Ben, Hocama artık ne yapayım bu yaştan sonra?"

Hatipoğlu, "Şu an için Hoca'nın dediklerini biz dikkate almıyoruz. CHP'lilerin çoğu benim yanımda. Aklıselim CHP'liler Eskişehir'de beni aradılar, benden özür dilediler Hoca'nın adına. Ben, Hocama artık ne yapayım bu yaştan sonra? Mahkemelerde mi süründüreyim? Yani ben onun için o işlere girmek istemiyorum. Bütün Türkiye, Hocamın zaten belediye başkanlığı yapamayacağını bu süreçte görmüştür" diye konuştu. 

Yorumlar (1)
Ozan 10 ay önce
Noterden dr raporu olmadan işlem yapamıyacak durumda şehirin yetkilerini nasıl kullanacak bu yaşta ve bu durumda?

Gelişmelerden Haberdar Olun

@