Nedim Şener 'Büyükerşen-Hatipoğlu' kavgasına müdahil oldu

Büyükerşen ve Nebi Hatipoğlu arasında yaşanan kavgaya gazeteci Nedim Şener de attığı tweet'le katıldı... 

SİYASET 02.08.2023, 00:21 04.08.2023, 02:43
Nedim Şener 'Büyükerşen-Hatipoğlu' kavgasına müdahil oldu

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun "İYİ Parti CHP ile değil, AKP-MHP ile ittifak yapmalı" sözleri ve Büyükerşen'e yönelik açıklamaları sonrasında, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Nebi Hatipoğlu arasında başlayan sert tartışma sürüyor.

Son olarak önceki gün TV100'deki Büyükerşen ve Nebi Hatipoğlu'nun ayrı ayrı katıldığı canlı yayında da ekranlara yansıyan kavgaya, gazeteci Nedim Şener de müdahil oldu. 

Nedim Şener attığı tweet'le müdahil oldu

Nedim Şener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Büyükerşen ile Prof.Dr. Nabi Avcı'nın selamlaştıkları eski bir fotoğrafa ve Nebi Hatipoğlu'nun bir fotoğrafına yer vererek, "GBT’sine bakmadan tapu alınmayacak İP’li Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu, 85 yaşındaki Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e “Tapu devretmek istese, kendisinden heyet raporu isteyecekler. Hala Büyükşehir Belediye Başkanı olma peşinde." demiş… Büyükerşen Eskişehir’de her kesim tarafından sevilir. Merak eden Nabi Avcı hocaya sorsun..." diye yazdı.

Mete Yarar da Büyükerşen'i övmüştü

Geçtiğimiz günlerde Güvenlik Danışmaı ve TV yorumcusu Mete Yarar'ın Nedim Şener ile katıldığı programda, Büyükerşen'in yeniden aday olduğunu açıklaması konuşulurken Mete Yarar da, Büyükerşen'i sevdiğini belirterek, iyi bir belediye başkanı olduğunu söylemiş ve övmüştü. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@