Odunpazarı Belediyesi ve Kazım Kurt'tan büyük ayıp! AK Parti adayı Demirel'den sert tepki

Hamamyolu'nda esnaf ziyareti yapan AK Parti Eskişehir Milletvekili Ali Demirel'i ve broşür dağıtan gençleri Odunpazarı Belediyesi görevlilerinin engellemeye çalışmak istemesine vatandaşlar da tepki gösterdi. Ali Demirel, "Bu çirkin engellemeyi şiddetle kınıyorum. Takdiri Eskişehirli hemşehrilerimizin iradesine bırakıyorum" dedi.

SİYASET 05.05.2023, 12:52 05.05.2023, 13:00
Odunpazarı Belediyesi ve Kazım Kurt'tan büyük ayıp! AK Parti adayı Demirel'den sert tepki

Eskişehir'de Hamamyolu'nda esnaf ve vatandaş ziyareti yapan AK Parti Eskişehir 3. sıra milletvekili adayı Ali Demirel, Odunpazarı Belediyesi'ne bağlı güvenlik personelleri tarafından engellenmeye çalışıldı. AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları'na bağlı gençlerin broşür dağıtmasına vatandaşların rahatsız olduğunu ileri sürerek engel olmaya çalışan güvenlik personelinin bu tavrı tepki topladı. 

"Karşımızda demokrasi ve özgürlük düşmanı bir anlayış var"

Yaşanan olaydai içlerinde Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Fatih Mehmet Özlü'nün de olduğu AK Partililerin Hamamyolu'ndaki vatandaşları ziyaret ederken güvenlik personelinin gençleri engellemek istemesi üzerine Meclis Üyesi Özlü olaya müdahale etti. Çevredeki vatandaşların da tepki gösterdiği engelleme çabalarına tepki gösteren ve demokrasi ve özgürlük haklarının engellendiğini belirten AK Parti Milletvekili adayı Ali Demirel yaptığı açıklamada, "Bizler bu şehrin temsilcileri olarak vatandaşlarımızla bir araya gelmekten hiç geri durmuyoruz. Ancak görüyoruz ki, bir takım zihniyetler bizlerin şehrimizi Ankara'da temsil edecek olmasından ciddi rahatsızlık duyuyorlar. Biz milletimizin her bir bireyine saygı duyuyor, görüşü ne olursa olsun ayırt etmeden hizmet ediyoruz ancak karşımızda demokrasiye ve özgürlüğe düşmanlık eden, halkın düşünce hürriyetine saldırıda bulunan bir anlayış var. Soruyorum size, diğer siyasi partilerin broşür dağıtımına engel oldunuz mu? Bu engellemeler demokrasinin hangi tanımında var? Halkımızın iradesiyle sandıkta elde edeceğimiz zaferi, sizin bu dikta yönetiminiz, hasetlik dolu siyasi ideolojiniz engelleyemeyecek. Bizler aynı kararlılıkla vatandaşlarımıza ulaşmaya ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu çirkin engellemeyi şiddetle kınıyorum. Takdiri Eskişehirli hemşehrilerimizin iradesine bırakıyorum" dedi. 

"Çirkin engellemeyi kınıyoruz"

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer de yapılan çirkin engellemenin önünde tüm kararlılıklarıyla duracaklarını belirtti. Sezer yaptığı açıklamada, "Hamamyolu'nda ziyaretlerde bulunan Milletvekili adayımız Ali Demirel'e yardımcı olmaya çalışan İlçe Gençlik Kolları Teşkilat mensubu kardeşlerimize yapılan çirkin engellemeyi kınıyorum. Sözde demokrat ve özgürlükçü olduğunu iddia eden, her fırsatta bizlerin kendilerini engellediğini ifade eden CHP zihniyetini, Hamamyolu'nda gördük. Gördük ki gerçek demokrasi düşmanları bizzat ta kendileriymiş. Halkımızın hür iradesine saygı duymayı zûl adleden bu zihniyet Eskişehirli vatandaşlarımızın sandığa yansıyan iradesiyle cevaplarını alacaklardır. Biz durmak, yorulmak bilmeden, her türlü engellemelerine rağmen zafere emin adımlarla ilerliyoruz. 10 gün sonra da 10 ay sonra da şehrimize zaferi getirecek olan, hemşehrilerimiz için her türlü engellemeye ve zorbalığa rağmen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı şiar edindiğimiz gibi diklenmeden dim dik duracağız. Bu engellemelere asla taviz vermeyeceğiz. Zafer yalnızca inananlarındır, teşkilatımızla birlikte inanıyoruz ve milletimizle birlikte başaracağız" diye konuştu. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un büyük tepki toplayan bu olayla ilgili ne açıklama yapacağı merakla bekleniyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@