Özgür Özel: Yücel Yenilmez o ünvanı elimden aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Eczacılar Birliği büyük kongresindeki konuşmasında Yücel Yenilmez'i andı: "Yücel Yenilmez o ünvanı elimden aldı"

SİYASET 16.11.2023, 15:17 16.11.2023, 15:34
Özgür Özel: Yücel Yenilmez o ünvanı elimden aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Eczacılar Birliği kongresine katıldı. Özgür Özel'in kongredeki konuşmasında, Eskişehir-Bilecik Eczacı Odası eski Başkanı, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti eski üyelerinden, medyamidas.com yazarlarından CHP'li Yücel Yenilmez'i de anması dikkat çekti. 

Özgür Özel konuşmasında, Yücel Yenilmez'in o ünvanı elinden aldığını hatırlattı 

Özgür Özel yaptığı konuşmada, "Benim için gerçekten çok heyecanlı, bir o kadar da gurur verici bir konuşma. Başladığım kürsüdeyim. Yıllar önce, Türk Eczacıları Birliği’nin bir kongresinde, Manisa Eczacı Odası’nın yönetim kurulu üyesi olarak yaptığım bir konuşmadan sonra, oda başkanı Nükhet ablaya, bu salonda bulunan-bulunmayan birçok kişi; ‘bu çocukta iş var’ demişti. Nükhet abla daha sonra, beni Eczacı Odası’nda genel sekreter oldum, oda başkanı oldum. Daha sonra Türk Eczacıları Birliği’ne geldim. Bütün hikayemde hala buraları anmaya devam ediyorum. Çünkü, ben birliğin seçilmiş en genç oda başkanıydım. Sonra Yücel Yenilmez, o unvanı elimden aldı… Bütün süreç boyunca, bu salondaki herkesin bana emeği var" dedi. 

Özgür Özel'in konuşmasını aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz

Özgür Özel'in genel başkan seçilmesi sonrasında Yücel Yenilmez gündeme oturmuştu

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanlığına seçilmesi sonrasında Özel'e yakınlığı bilinen Yücel Yenilmez de dikkatleri üzerine çekmiş ve CHP kulislerinde en çok konuşulan isimlerden biri haline gelmişti. 

"Biri Var!"ın son programında da Yücel Yenilmez konuşulmuştu 

Gazeteci Hakkı Kutlu ve Dijital İletişim Danışmanı M. Cumhur Calban'ın hazırladığı "Biri Var!"ın geçtiğimiz haftaki son programında da Özgür Özel'in CHP Genel Başkanlığına seçilmesi sonrasında ismi daha çok konuşulmaya başlanan Yücel Yenilmez'in Eskişehir'deki CHP siyasetindeki yeni konumunun ne olabileceği masaya yatırılmış, Büyükerşen - Kazım Kurt ilişkisinde Yücel Yenilmez'in nasıl rol oynayabileceği, Özgür Özel'e yakınlığının ne gibi etkileri olabileceği de tartışılmıştı. 

"Biri Var!"ın son programını aşağıdaki videoya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@