banner163

Özür dilediler

Tepebaşı Belediye Meclisi'nde AK Partililer ve CHP'liler arasında yaşanan tartışma özür dilenmesi ile çözüme kavuştu...

SİYASET 05.06.2021, 12:38 05.06.2021, 12:46
Özür dilediler

Tepebaşı Belediye Meclisi'nde AK Parti ve CHP grubu arasındaki tartışma özür dilenmesi ile çözüme kavuştu. 

Meclis Başkanlığını Ahmet Ataç'ın yaptığı oturumda, AK Partililerin tepki gösterdiği olay ile ilgili Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve AK Partililerin söylediği sözler nedeniyle tepki gösterdiği CHP'li meclis üyesi Hasan Hüseyin Bolat özür diledi.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu da konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Tek isteğimiz Tepebaşı ilçemiz adına, Tepebaşılı hemşerilerimizin müreffeh yaşam alanlarına kavuşmasıdır" dedi.

Çizmelioğlu, "Bugün gerçekleşen Tepebaşı Belediyesi Meclis toplantısında, AK Parti grubumuzun talebi üzerine başta Belediye Başkanı ve Meclis Başkanlığını yürüten Ahmet Ataç yaşanan olaylar sonucu özür dilediğini belirterek, önceki meclis oturumunda AK Parti Gurubumuza hakaret eden Hasan Hüseyin Bolat'a söz vermiş ve kendiside AK Parti Gurubuna yapmış olduğu söylemlerden ötürü, AK parti Meclis üyelerinden ve meclisten özür dilediğini beyan etmiştir. Bu beyan karşısında AK Parti grup sözcümüz, meclise yakışmayan görüntülerden ve yaşanan tatsız olaylardan üzgün olduğunu belirtti. Bugüne kadar seviyeli bir ortamda yürütülen meclis oturumlarının devam etmesini diliyoruz. Tek isteğimiz Tepebaşı ilçemiz adına, Tepebaşılı hemşerilerimizin müreffeh yaşam alanlarına kavuşmasıdır" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@