banner163

Pınar Turhanoğlu Gücüyener Tepebaşı için aday adaylığını açıkladı

Eskişehir'de AK Parti'de uzun yıllardır görev alan, avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 20.11.2023, 11:24 20.11.2023, 11:36
Pınar Turhanoğlu Gücüyener Tepebaşı için aday adaylığını açıkladı

Eskişehir'in tanınmış siyasetçilerinden ve avukatlarından, AK Parti'de uzun yıllardır görev alan, avukat ve medyamidas.com yazarlarından Pınar Turhanoğlu Gücüyener, Tepebaşı Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. 

Pınar Turhanoğlu Gücüyener açıklamasında, "Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceğine yön verme sorumluluğunu üstlenmek için Tepebaşı Belediye Başkanlığına aday  adaylığımı sizlere sunmaktan onur duyuyorum. Şehrimizin, dünyaya açılan bir kapı olmasını arzuluyorum. İnsana ve aileye, teknolojiye, üretime ve istihdama yapılan yatırımları, şehrimizin tarihi ve kültürel zenginlikleriyle harmanlayarak, Eskişehir'in potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak istiyorum. Birlikte, Eskişehir'imizi  daha gelişmiş ve her açıdan zengin bir şehir yapma düşüncesiyle yola çıkıyorum. Bir anne olarak, İnanç'ın ve tüm çocuklarımızın daha iyi bir dünyada yaşamasını hayal ediyorum. Eskişehir'in, her bir sakini için daha konforlu, eşit imkanlar sunan bir kent olmasını amaçlıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında, bu anlamlı dönemde, desteğinizle hep birlikte başaracağımıza inancım tam" dedi. 

Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener kimdir?

1982 yılında Eskişehir’de doğdu. Orta öğrenimini Eskişehir Anadolu Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi lisans, Kamu Hukuku yüksek lisans yine İşletme ve Felsefe Bölümlerinde lisans derecesi aldı. Kamu Hukuku’ndaki Yüksek Lisans derecesini “Anayasa Yargısı’nda Ölçü Normlar Bloğu” isimli tezi ile 2007 yılında aldı

2005 yılında başlayan siyasi hayatında, gençlik kolları ve kadın kolları sandık yönetim kurulu üyeliğinden başlayan pek çok görevde bulundu. 

2006 yılında AK Parti Eskişehir İl yönetim kurulu üyeliği, 2007 yılında Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu il başkan yardımcılığı ve SKM başkan yardımcılığı, 2009 yılında il disiplin kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. 

1. Dönem siyaset akademisi Türkiye birincisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden sertifikasını aldı. 2009-2014 yılları arası Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptı. Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve Plan Bütçe Komisyonu üyeliği görevlerinde bulundu.

2014-2018 yılları arasında AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı.

2020-2023 yılları arasında AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yaptı. 

AK Parti'den 28. Dönem Eskişehir Milletvekili adayı da olan Gücüyener, evli ve İnanç’ın annesidir.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@