Prof.Dr. Ayşen Gürcan 'iyiliği yaymak için' paylaştı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir video paylaştı ve Eskişehir'in iş insanlarına da çağrıda bulundu.

SİYASET 24.06.2023, 09:56 24.06.2023, 16:02
Prof.Dr. Ayşen Gürcan 'iyiliği yaymak için' paylaştı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof.Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Teşkilatı üyeleri ile Eskişehir'de Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile birlikte alışverişe çıktı, hediyelerle onları sevindirdi.

Ayşen Gürcan, sosyal medyada bununla ilgili bir video paylaşımında bulunarak, hayırsever iş insanlarına da "Çocuklarımızı sevindirmeden bayrama girmeyelim" dedi ve iyiliği yayma çağrısında bulundu.

Ayşen Gürcan'ın çocukların yüzlerinin gösterilmemesine ve rencide edilmemesine dikkat edilerek hazırlanan bu videosu sosyal medyada büyük beğeni ve takdir topladı. 

"Gelin sizler de bu güzelliğe ortak olun, bayram şekerlerimizi mutlu edelim"

Prof.Dr. Ayşen Gürcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Çirkinlikler gizlenerek yok olur. İyilikler ise paylaşılarak yayılır. Gelin hep beraber güzel Eskişehir’imizde bayramı herkes için bayram yapalım. Hayırsever iş insanlarına çağrımdır; lütfen çocukları sevindirmeden bayrama girmeyelim. Gelin sizler de bu güzelliğe ortak olun, bayram şekerlerimizi mutlu edelim. Çünkü bizler Sn. Cumhurbaşkanımız gibi, mutluluğu ne makamda, ne mevkide arayanlarız. Onu ancak bir çocuğun gülüşünde bulanlarız. Çocuklar mutlu olursa, dünya daha güzel bir yer olur."

Güler, Kesikbaş ve Küpeli'yi de etiketledi

Prof.Dr. Ayşen Gürcan, twitter'daki paylaşımına ETO Başkanı Metin Güler, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ve EOSB Başkanı Nadir Küpeli'nin hesaplarını da etiketledi. 

Prof.Dr. Ayşen Gürcan'ın o videosunu aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@