Recep Taşel: Çalışmalarımızı anlatmaya gerek yok, biliyorsunuz

CHP Eskişehir İl Danışma Kurulu, Taşbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

SİYASET 18.12.2022, 14:00 18.12.2022, 14:06
Recep Taşel: Çalışmalarımızı anlatmaya gerek yok, biliyorsunuz

CHP Eskişehir İl Danışma Kurulu, Taşbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve çok sayıda CHP'li yönetici ve ismin katıldığı danışma kurulunda CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel bir konuşma yaptı.

" Çalışmalarımızı uzun uzun anlatmak niyetinde değiliz, biliyorsunuz"

Recep Taşel yaptığı konuşmada, hükümete ve ekonomiye yönelik eleştirilerde bulunurken, CHP Eskişehir İl Örgütü'nün yaptığı çalışmalarla ilgili, "Bugün, yaptığımız çalışmalarımızı uzun uzun anlatmak niyetinde değiliz. Sizler bu çalışmalarımızı görsel ve yazılı medyadan, sosyal medyadan zaten takip ettiniz. Eskişehir’de başarımızı elimizdeki verilerde destekliyor. Türkiye’nin en çalışkan il örgütlerinden biriyiz. Genel merkezimiz tarafından gerçekleştirilen analitik bir yaklaşımla performans ölçümünde, birkaç konuda ya ikinci ya da ilk beş il içinde yer alıyoruz. Eskişehir’de birinci partiyiz" dedi. 

Taşel, "Ölçümlerdeki bu başarıyı sonuçların temel nedeni, belediyelerimizin insan ve çevre odaklı çalışmaları ve milletvekillerimizin, örgütümüzün tümünün sokakta birebir siyaset yapmayı tercih etmesindendir. Tüm örgüt temsilcilerimizi gönülden kutluyorum. Sadece son iki, üç ay içinde 12 İlçe merkezi, merkez mahalleleri ve 300 köy ziyaretinde bulunduk. Yaklaşık beş bin haneye girilerek iletişim gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda katkı veren örgütümüzün tüm temsilcilerine teşekkür ederim. Şimdi, anket ve değişik ölçümlerle gerçekleşen bu başarıyı genel seçimlerde sandığa yansıtmanın tam zamanıdır. Daha fazla gayret göstermeliyiz" diye konuştu. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@