Sakallı, Burgaz ve Sürmeli'den Taşel'e tepki!

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'in çevreyolu ve ulaşımla ilgili paylaşımına Burhan Sakallı, Hasan Burgaz ve Onur Sürmeli'den tepki geldi...

SİYASET 11.10.2021, 13:30 11.10.2021, 18:16
Sakallı, Burgaz ve Sürmeli'den Taşel'e tepki!

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel'in çevreyolu ve Eskişehir'deki ulaşımla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Taşel: Allah'ın izni milletin takdiriyle biz yapacağız 

Taşel paylaşımında, "Eskişehir Çevreyolu (çile yolu) yerine Kuzey-Güney Çevreyolu ve ilçe bağlantı (ölüm yolları) yollarını bölünmüş olarak, Sanayi Çarşısı (göçük alanı) dönüşümünü, İç hat uçuşlarını Liman demiryolu bağlantısını Allah’ın izni milletimizin takdiriyle biz yapacağız" dedi. 

Burgaz'dan cevap: Belediyelerin CHP'de olduğunu ve neler yapabileceğini unuttunuz galiba 

AK Parti Eskişehir Tanıtım ve Medya Başkanı Hasan Burgaz da Taşel'in bu paylaşımını alıntılayarak, "Siz belediyelerin neler yapabileceğini ve belediyelerin CHP’de olduğunu unuttunuz galiba..! Açıklamanız gerçekten fecaat..!" paylaşımında bulundu. 

Onur Sürmeli'den Taşel'e: Alternatif yollar yapabilirdiniz? Sizi tutan ne var? 

Bir süre önce Eskişehir'deki trafik sorunu ile ilgili paylaşımlarda da bulunan Eskişehirli sanayici ve iş inanı Cemil Onur Sürmeli de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her gün 80.000 kişi organize sanayi tarafına işe gidiyor. Alternatif yollar yapabilirdiniz sizi tutan mı oldu. ? Yapacağız demek var, yaptık demek var. Sizi tutan ne var?" diye Recep Taşel'e tepki gösterdi. 

Burhan Sakallı'dan da tepki geldi: Yapabilirdiniz, yapmadınız 

AK Parti MKYK Üyesi ve Odunpazarı Belediyesi eski Başkanı Burhan Sakallı da, Recep Taşel'in paylaşımına tepki göstererek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sayın Başkan; Mevcut çevre yolu olarak kullanılan yol artık bir şehir içi yola dönüşmüş durumdadır ve bunun iyileştirilmesi adına hiçbir şey yapmadınız. *Kuzey-Güney çevre yolunu - bazı belediyelerin yaptığı gibi - bir protokolle devralıp yapabilirdiniz; ama onu da yapmadınız" ifadelerine yer verdi. Sakallı ayrıca, "*Her gün 80 bin kişinin işe gittiği OSB Bölgesine tramvay hattı yapabilirdiniz; yapmadınız. *Sanayi çarşısının bütün dönüşüm planlarını yapıp, ayrılırken teslim etmiştim. Aradan geçen 8 yılda söz vermenize rağmen orada da hiçbir şey yapmadınız" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@