banner163

Salih Koca'ya yeni görev... Yönetimde o da var

Türk Parlamenterler Birliği'nin Genel Kurulu'nda yeni yönetime, 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca da seçildi. 

SİYASET 30.06.2021, 12:04 30.06.2021, 12:32
Salih Koca'ya yeni görev... Yönetimde o da var

Türk Parlamenterler Birliği'nin 19. Olağan Genel Kurulu'nda Nevzat Pakdil yeniden başkanlığı seçilirken, yeni yönetimde, 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca da yer aldı. 

Salih Koca, Sayman olarak yeni yönetimde

Divan Başkanlığı görevini de Salih Koca'nın üstlendiği Genel Kurul'da mevcut başkan Nevzat Pakdil yeniden bu göreve seçilirken, yeni yönetimde yapılan görev dağılımında Salih Koca da Sayman olarak görev aldı. Genel Kurul sonrasında, 15 kişilik yönetim kurulu, 50 kişilik Danışma Kurulu, 3 kişilik Denetleme Kurulu ve 5 kişilik Disiplin Kurulu oluşturuldu.  

Türk Parlamenterler Birliği Yüksek İstişare Kurulu toplantısında da, Salih Koca, Sayman olarak gerekli işlemleri yürüttü. Kurul Başkanlığına Vehbi Dinçerler seçilirken, Başkan Yardımcılığına Huseyin Yayman ve Sekreterlik görevine Şevket Köse seçildi.


Salih Koca'ya hayırlı olsun ziyaretleri 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Eski Milli Eğitim Bakanlarından Vehbi Dinçerler, AK Parti 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 22. ve 23. Dönem Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, 24 ve 26. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ve birçok isim, Salih Koca'ya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu, yeni görevinde başarılar diledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@