Sedef Kabaş hangi gazeteciye dava açtı?

Eskişehirli gazeteci bugünkü köşe yazısı ile Sedef Kabaş'ın kendisine dava açtığını yazdı... "Ne gereği vardı Sedef Hanım, bir sürü de masraf etmişsiniz?"

SİYASET 25.12.2021, 13:35 25.12.2021, 13:45
Sedef Kabaş hangi gazeteciye dava açtı?

Eskişehirli gazeteci Melih Altınok, Sabah gazetesindeki bugünkü köşe yazısında Sedef Kabaş'ın kendisine dava açtığını duyurdu... 

İşte Melih Altınok'un bugünkü "Ne gereği vardı Sedef Hanım, bir sürü de masraf etmişsiniz?" başlıklı yazısı... 

"Övgülerinin Ekrem İmamoğlu'nu bile utandırdığı röportajıyla hafızalarımızda yer eden Sedef Kabaş isimli CHP trolü, bir yazımdan ötürü beni savcılığa şikâyet etmiş.

Sebebi ise geçtiğimiz aylarda Marmara'yı saran müsilajı ve o günlerde yaşanan 3.9'luk bir depremi, henüz temeli bile atılmamış Kanal İstanbul'a bağlayan şu sözlerini eleştirmem:

"Kanal İstanbul yapacağız inadına, doğa bile isyan ediyor adeta... Önce Marmara Denizi kusuyor, şimdi yer sarsılıyor..."

Peki ne demişim de Sedef Hanım adliyeye koşmuş?

Kendisine doğanın bir antik Yunan tanrısı olmadığını, "intikam"dan daha nesnel bilimsel sebeplerle işlediğini anlattığım ve bu garip inanışa nereden kapıldığını sorguladığım yazımdaki şu ifadelerimden rahatsız olmuş:

"Yoksa, Allah sosyal medyadaki muhabbetinizi artırsın, FETÖ'ye yönelik operasyonların kuraklıkları, selleri, depremleri tetiklediğini söyleyen CIA devşirmeleri mi sizi imana getirdi?"

Neyse sokağa atacak parası varsa kendisi bilir ama keşke meslektaşıyla girdiği polemikte polis çağırmadan önce verebiliyorsa cevap verseydi, itiraz etseydi. "Dava açacağım bak" falan deseydi.

Ben de kendisine, Soma faciasının "AKP'ye verilen oyların sonucunda ilahi adaletin tecellisi" olduğunu ima eden Fetullah Gülen'in, benzer eleştirilerimden dolayı hakkımda 2014'te açtığı davanın sonucunu "emsal" alsın diye söylerdim.

Madem konuyu açtı, yeri geldi, söyleyeyim de... İstinafa gidip daha fazla masraf etmesin.

Evet, o davayı da kazanmıştım.

Daha fazla uzatmayayım...

Merak ediyorsa, ayrıntıları, 17-25 Aralık kumpasında seslerine ses, soluklarına soluk olduğu CIA devşirmelerine "DM"den bile sorabilir."

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@