Şehitlerimiz nedeniyle müziksiz ve alkışsız kongre

AK Parti Eskişehir İl Kongresi Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda başladı… Kongrenin başında şehitlerimiz nedeniyle kongrede müzik olmayacağı belirtildi, katılımcılardan alkış yapmamaları istendi…

SİYASET 15.02.2021, 12:49 15.02.2021, 16:49
Şehitlerimiz nedeniyle müziksiz ve alkışsız kongre

AK Parti Eskişehir İl Kongresi Yenikent'te Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda gerçekleşiyor… Şehitlerimiz nedeniyle kongrenin müziksiz ve alkışsız gerçekleştirileceği açıklandı.

AK Parti Eskişehir İl Kongresi, şehitlerimiz ve Eskişehir’deki şehit cenaze töreni nedeniyle müziksiz gerçekleştirileceği açıklandı. Ayrıca kongrede katılımcıların konuşmalar sonrasında alkışlamaları istendi. Gara’da şehit edilen Eskişehirli Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci'nin de bugün uğurlanacağı hatırlatılarak, “coşkusuz” bir kongre gerçekleştirileceği belirtildi ve alkış yapmamaları istendi. Ayrıca tüm katılımcılardan pandemi kurallarına uymaları istendi.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Eskişehir İl Koordinatörü İstanbul Milletvekili Av. Abdullah Güler, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof.Dr. Nabi Avcı, Harun Karacan ve Prof.Dr. Emine Nur Günay ve çok sayıda parti yöneticisi, delegeler ve partililer katıldı…

Şehitlerimiz için Kur'an tilaveti ve dualar okunarak başladı

İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın tek aday olarak yeniden aday olacağı kongre öncesinde Divan Başkanı Abdullah Güler, şehitler için bir Kur'an tilaveti ve dua okunacağını açıkladı. Şehitlerimiz için dualar okundu. 

Dua okunmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu. 

İl kongresine diğer siyasi partilerden de yöneticiler katıldı. Kongreye MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yücel, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, BBP İl Başkanı Şaban Bozbal, BBP MKYK Üyeleri Namık Akdoğan ve Ahmet Ulupınar, Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl, DSP İl Başkanı Salih Güven, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Mandıracı da katıldı.

Zihni Çalışkan: Eskişehir'e 24 milyarın üzerinde yatırım

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir kongresinde konuştu: ABD ve teröre karşı sert açıklamalar... Okumak için tıklayın

AK Parti Eskişehir'in yeni yönetiminde kimler olacak? Büyük kongre delegeleri kim oldu? İşte liste... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@