Serhat Hamamcı rüzgârı! İnönü projelerin artarak devam etmesini istiyor

Serhat Hamamcı rüzgârı! İnönü projelerin artarak devam etmesini istiyor. 5 yıldır Kadir Bozkurt'un yardımcılığını yapan Serhat Hamamcı'ya ilçe genelinde teveccüh yağıyor.

SİYASET 27.11.2023, 18:48 27.11.2023, 18:56
Serhat Hamamcı rüzgârı! İnönü projelerin artarak devam etmesini istiyor

İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı'nın İnönü Belediye Başkan aday adayı olması ilçede heyecan ve memnuniyetle karşılanırken, vatandaşlar İnönü ilçesindeki büyük atılımın hız kesmeden ve artarak devam etmesini istediklerini söylüyor. 

5 yıldır İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un yardımcılığını yapan Serhat Hamamcı'nın Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasına ilçe genelinde teveccüh yağarken, Serhat Hamamcı da vatandaşları ziyaret ederek hızla çalışmalara başladı. 

Serhat Hamamcı, aday adaylığı ile ilgili, "2019 yılından bu yana yürüttüğüm Belediye Başkan Yardımcılığı görevim sırasında, Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt ile birlikte birçok tecrübe ve deneyim kazandım, İnönü'müz için elimden gelen tüm gayretle çalıştım. Kazandığım deneyim ve tecrübelerle şimdi Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkanı olarak İnönü'müzün projelerini devam ettirmek ve ilçemize yeni projeler kazandırmak istiyorum. İnönü'müzün ihtiyaçlarını biliyorum, projelerim hazır. Aday adaylığımı açıklamamla hemşehrilerimizin gösterdiği destek ve teveccüh bana daha da güç veriyor" dedi.

Serhat Hamamcı kimdir?

1990 yılında Eskişehir'in İnönü ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İnönü ilçesinde tamamladı. Askerlik öncesi ve sonrası iş hayatına, İnönü'de faaliyet gösteren Ford Otosan ve Seranit Seramik Fabrikaları'ndaki görevleri sonrası İnönü'de esnaflık yaparak devam etti. 2016-2019 yılları arasında İnönü Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulunan ve 2019’da gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’ndan AK Parti İnönü Belediyesi Meclis Üyeliği’ne seçilen Serhat Hamamcı, İnönü Belediye Başkan Yardımcılığı ve İnönü Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığı görevine devam etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@