Seyit Torun'un verdiği sayı düşündürdü... Kazım Kurt'un yapmadıkları da dahil mi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Eskişehir'de yaptığı açıklama, Eskişehirlileri "Kazım Kurt'un yapmadıkları da dahil mi?" diye düşündürdü. 

SİYASET 14.01.2023, 21:55 14.01.2023, 22:02
Seyit Torun'un verdiği sayı düşündürdü... Kazım Kurt'un yapmadıkları da dahil mi?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un Eskişehir'de yaptığı açıklamada, CHP'li yerel yönetimlerin başarılarını sayarken, "Yerel seçimlerde 162 olan kreş sayısını da 380'e çıkardık" demesi, akıllara Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un "100 kreş" sözünü de getirdi. 

Kazım Kurt'un halen yerine getirmediği "100 kreş" sözünü akıllara getirdi

Son seçimlerde Odunpazarı halkına "100 kreş açma" sözü veren ancak konuda halen ilerlemeye kaydedememiş olan, sadece bazı işadamlarının desteği ile birkaç kreş açabilen Kazım Kurt'un açamadığı onlarca kreş de bu sayıya dahil mi merak konusu oldu. 

CHP'liler arasında yapılan konuşmalarda, "Verilen sayıya o kreşlerde dahil mi ki", "Torun'un verdiği sayıya Odunpazarı Belediyesi'nin açmadığı kreşler de dahil olsaydı sayı daha yüksek olacaktı", "Odunpazarı Belediyesi övgü alma şansını kaçırdı" gibi yorumlar yapıldı. 

Kazım Kurt'un "100 kreş açma" sözünü ne zaman yerine getireceği halen kamuoyunda merakla edilirken, Kazım Kurt'un bu konudaki son açıklamalarında "kreş sözü" demesi, ancak "100 kreş sözü" diye anmaması da dikkat çekmeye başlamıştı. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@