banner163

"Siz neden istifa etmediniz"

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'dan sosyal medyada çok konuşulan paylaşımlar... 

SİYASET 25.05.2021, 14:35 25.05.2021, 14:41
"Siz neden istifa etmediniz"

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, "İYİ Parti’nin 4 kurucusundan biri İstanbul İl Başkanlarının FETÖ’cü olduğunu söyledi. İl başkanı istifa etmedi, Akşener il başkanına sahip çıktı.CHP İstanbul İl Başkanı canlı yayında PKK’ya selam çaktı, hakkında soruşturma sayısının haddi hesabı yok, istifayı düşünmedi bile" dedi. 

"Adı geçenler makamlarında tutuluyor"

Ayrıca, CHP içindeki taciz tecavüz davalarında adı geçenler makamlarında tutuluyor. Suçlamalar da hep parti içinden. Belgeler ve yargı kararları basına da yansıdı. HDP’de tırnakçı vekilden, teröristle aynı araçta yakalanan vekiline kadar her türlüsü zaten mevcut. Listeyi uzatmak mümkün" diye konuştu.

"Hiçbirinde istifayı düşünmeyenler şimdi..."

Ayvalı ayrıca, "Hiçbirinde istifayı, siyasi parti terör örgütü ilişkisini eleştirmeyi gündemlerine bile almayı düşünmeyenler, şimdi bir mafya bozuntusunun belgesiz iddiaları üzerinden hükümetten istifa ve erken seçim bekliyor.Siz etikten, ahlaktan bahsedecek son adres bile değilsiniz" ifadelerine yer verdi. 

"Belgesi, kaydı var mı? Dert hakikat değil"

Ayvalı, "Geçmişte aynı mafya bozuntusu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP vekilleri için çeşitli iddialarda bulunmuştu. Hükümet o dönem bunu gündeme bile almadı. Mafya bozuntusunun ağzıyla iş yapmadı. O dönem istifayı düşünmeyen muhalefet şimdi iddialar aydınlatılsın diyor. Kimin iddiası? Ne iddiası? Meşruiyeti nereden? Belgesi, kaydı var mı? Koca bir hiç! Ama önemi yok. Çünkü dert hakikat değil" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@