Sözcü gazetesinin şimdiki hedefi Murat Özcan!

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan'ın, Büyükşehir'in kadınlara yeterli bütçe ayırmayıp, Eskişehir'deki Gülşen konserine 4,5 milyon lira harcanmasını eleştirdiği sözleri Sözcü gazetesine de haber oldu. 

SİYASET 21.11.2023, 19:14 21.11.2023, 19:21
Sözcü gazetesinin şimdiki hedefi Murat Özcan!

Eskişehir Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisleri AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Murat Özcan, dünkü Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara yönelik sosyal işlere yeterli bütçe ayırmazken, Eskişehir'deki Gülşen konserine 4,5 milyon lira harcamasını eleştirmişti. 

Özcan, Eskişehir'de kadınlar için ayrılan bütçenin azlığını eleştirmişti: "Sanatçıya benzer bir kadına 4,5 milyon lira harcanmış, ama bu şehrin kadınlarına bu bütçeyi ayırmıyorsunuz"

Murat Özcan, Eskişehir'e ilişkin önemli tespit ve açıklamalarda bulunduğu konuşmasında, ayrıca "Yatırım performans programını incelediğimizde halkımız için çok önemli, ancak sizin çok önemsemediğiniz pek çok konuyla karşı karşıya kaldık. Sosyal işler halen bütçenin çok altında. Engelli kardeşlerimizin beklediği hizmetler de aynı durumda. Kadınlara yönelik hizmetlerden en ufak bir şey göremiyoruz. Buraya bütçe diye koyduğunuz şey, daha geçenlerde 4,5 milyon lira bedelle çağırmış olduğunuz sanatçıya benzer bir kadına verdiğiniz paradan çok daha az bütçe var. 4,5 milyon lira ona harcamışsınız ama bu şehrin kadınları için bu bütçeyi ayırmıyorsunuz" demişti. 

Sözcü gazetesinin haberi dikkat çekti

Sözcü gazetesinin Özcan'ın sözlerini, Gülşen ile ilgili "sanatçıya benzer bir kadın" ifadesini öne çıkararak bugün haber yapması dikkat çekti.

Sözcü gazetesinin "Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ‘Gülşen’ gerginliği" başlığı ile verdiği haberde, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin performans programı ve 2024 yılı ile izleyen iki yıl bütçe tasarısı görüşmeleri tartışmalı geçti. Toplantıda konuşan AKP Meclis Üyesi Murat Özcan’ın, şarkıcı Gülşen'in Eskişehir'de verdiği konser hakkındaki "Sanatçıya benzer bir kadına vermiş olduğunuz paradan daha az bütçeyi hizmete ayırıyorsunuz" sözleri gerginlik yarattı" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@