Süleyman Ekşi: Odunpazarı'nın hak ettiği projeler için adayım

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayı Süleyman Ekşi, aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı.

SİYASET 17.11.2023, 19:17 17.11.2023, 19:24
Süleyman Ekşi: Odunpazarı'nın hak ettiği projeler için adayım

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Ekşi, aday adaylığı başvurusunu resmen yaptı. Yoğun katılımın olduğu başvurudan sonra konuşan Ekşi, “Kesin bir dille söylüyorum, nasip olur da partimiz aday gösterirse belediyeyi kazanacağım” dedi.

Süleyman Ekşi, aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer’e sundu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği başvuru sonrasında açıklamalarda bulunan Süleyman Ekşi, "Odunpazarı benim doğduğum, büyüdüğüm, sevgili ailemle beraber yaşadığım ve nasip olursa mezarımın olacağı yer. Dolayısıyla Odunpazarı'na karşı büyük bir aidiyet duyuyor ve ilçemizin gelişimi noktasında sorumluluk hissediyorum. Bu maksatla da ilçemizin eksiklerini tamamlamak ve gelişimi için hak ettiği ciddi projeleri hayata geçirmek niyetindeyim. Bu da belediye başkanlığından geçiyor" dedi. 

"Odunpazarı'mızın sorunlarına ve eksiklerine hakimim"

Süleyman Ekşi, "Belediyecilik tecrübemi anlatmaya gerek bile duymuyorum. Odunpazarı'mızın sorunlarına ve eksiklerine hakimim. Öyle bile olsa katılımcılık ilkesini esas alarak uzun süredir vatandaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve odalarımızla görüşüyor, taleplerini not alıyorum. Emin olun şu an her sorun için çözümümüz hazır, her beklenti için projemiz var. Uzman bir ekiple beraber süreci yönetiyoruz; Odunpazarı'mız için, hemşerilerimiz için" diye konuştu. 

"Partimiz aday gösterirse, iddialı konuşuyorum, kesin kazanacağım"

Süleyman Ekşi, "Nasip olur da partimiz bizi aday gösterirse Odunpazarı Belediye Başkanlığını kazanacağım, bunu iddiayla ve kesin bir dille söylüyorum. Benim gibi, ilçemize ve partimize hizmet etmek maksadıyla aday adayı olan diğer dava arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Süleyman Ekşi adaylık başvurusunun ardından İl Başkanı Süleyman Reyhan ile Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer’i makamında ziyaret etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@