banner163

Türkiye'de medya, medyamidas.com yazarı Cem Sahir İslam'ın yazısını konuşuyor!

Türkiye'de medya, medyamidas.com yazarı Cem Sahir İslam'ın yazısını konuşuyor! Ardına ardına haberler ve paylaşımlar...

SİYASET 10.03.2021, 16:57 10.03.2021, 17:20
Türkiye'de medya, medyamidas.com yazarı Cem Sahir İslam'ın yazısını konuşuyor!

medyamidas.com'un yazarlarından Cem Sahir İslam'ın "CHP'nin kaçınılmaz tükenişi" başlıklı yazısı büyük ilgi görürken, birçok haber sitesi ve medya kuruluşu yazıyla ilgili haberler yapıyor.

medyamidas.com'daki yazısı gündeme oturdu

odatv, Yeniçağ Gazetesi, Yeni Akit, Beyaz Gazete, Tele 1 gibi çok sayıda haber sitesinin yaptığı haberler dışında, Cem Sahir İslam'ın yazısı sosyal medyada da büyük ilgi gördü. 

odatv o yazıyı "Zehir zemberek CHP'ye çaktı" diye haber yaptı

odatv'nin sitesinde "Abisinin CHP'ye katıldığı gün zehir zemberek yazı - Aynı gün kardeşi zehir zemberek CHP'ye çaktı" başlıkları ile yayınlanan haberde, "Merve Kavakçı’nın eski eşi bağımsız milletvekili Cihangir İslam CHP’ye katıldı. Kardeşi Cem Sahir İslam, medyamidas.com adlı internet sitesindeki yazısında abisinin adını vermedi ama CHP’ye zehir zemberek sözler söyledi" ifadelerine yer verildi. 

Yeniakit de haberini yaptı 

Yeniakit de, anasayfasından verdiği haberde, Cem Sahir İslam'ın yazısını "Cihangir İslam'ın kardeşinden abisine ve CHP'ye sert sözler!" diye duyurdu. 

Yeniçağ "CHP’ye demediğini bırakmadı" başlığı ile haber yaptı 

Yeniçağ gazetesi, "Milletvekili abisi Cihangir İslam’ın CHP'ye katıldığı gün kardeşi Cem Sahir İslam CHP’ye demediğini bırakmadı" başlığı ile haber yaptı... 

Tele 1 de haber yaptı 

tele1.com.tr de, Cem Sahir İslam'ın medyamidas.com'daki yazısını "Cihangir İslam’ın kardeşi CHP’ye yüklendi" başlığı ile okuyucularına duyurdu. 

beyazgazete.com da haber yaptı 

Sosyal medyada da gündeme oturdu 

medyamidas.com'un yazarlarından Cem Sahir İslam'ın "CHP'nin kaçınılmaz tükenişi" başlıklı yazısı sosyal medyada da büyük bir patlama yaptı, çok konuşuluyor ve tartışılıyor... 

Yazarımız Cem Sahir İslam'ın gündeme oturan o yazısını okumak için tıklayın... 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@