Ümit Özdağ'a tepki yağıyor! "Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye'de iç savaş çıkar" demişti

Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a sosyal medyada tepki yağıyor... Özdağ'ın Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı ile ilgili daha önceki açıklamaları yeniden gündem oldu.

SİYASET 24.05.2023, 14:36 24.05.2023, 14:44
Ümit Özdağ'a tepki yağıyor! "Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye'de iç savaş çıkar" demişti

Cumhurbaşkanı adaylarından Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamış ve kendisine oy veren herkesi ikinci turda Erdoğan'a oy vermeye davet etmişti. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise bugün Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrasında Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, seçimin ikinci turunda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıklamasının ardından sosyal medyada Özdağ'ın Kılıçdaroğlu ve Altılı masa ile ilgili önceki açıklamaları yine gündem oldu.

Ümit Özdağ'a sosyal medyada tepki yağarken, en çok da seçimlerden önce yaptığı "Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye'de iç savaş çıkar" açıklamasını hatırlatan vatandaşlar Özdağ'a soruyor: "Özdağ iç savaş çıkmasını mı istiyor?" Özdağ'ın daha önce Kılıçdaroğlu'nun HDP ile işbirliğine yönelik sert açıklama ve videoları sosyal medyada patladı...

İşte Özdağ'ın yeniden gündem olan o sözleri... Aşağıdaki paylaşımdan izleyebilirsiniz. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@