banner163

Veli Görkem Pala devreye girdi... Suat Er tek başına kaldı

Eskişehir Esnaf kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimleri ile ilgili devreye giren Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala iki Emirdağlı aday ile görüştüğünü ve seçime Emirdağlı aday olarak sadece Suat Er'in katılacağını açıkladı.

SİYASET 23.01.2023, 15:50 23.01.2023, 15:57
Veli Görkem Pala devreye girdi... Suat Er tek başına kaldı

Eskişehir Esnaf kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 12 Şubat 2023’te gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Suat Er ile Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkan vekili Mehmet Çiçek’in karşılıklı aday olması bekleniyordu.

İki adayın da Emirdağlı olması nedeniyle Emirdağlılar arasında da seçimle ilgili tartışmalar yaşandığı belirtilirken, Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala'nın konuyla ilgili devreye girdiği ve iki adayla da görüştüğü belirtildi. 

İki adayla süren görüşmeler sonrasında Emirdağlılar Vakfı Başkanı Dr. Veli Görkem Pala bir açıklama yaptı. 

Pala, yaptığı açıklamada, "Her iki büyüğümüze de teşekkür ederiz. Emirdağlılar tek çatı altında el ele daha büyük hedefler için yoluna devam ediyor. Bizim camiamızda büyüklerimiz üzerine düşeni her zaman yapmıştır. Bize düşen de kardeş olarak yapılması gerekenleri yapmak ve bu güçlü beraberliği sürdürmek için durmadan yorulmadan çalışmaktır. Yönetim kurulumuza ve camiamıza bu süreçteki destekleri için teşekkür ederim" diye konuştu. 

Veli Görkem Pala, 12 Şubat 2023’te gerçekleşecek olan Eskişehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu’nda Emirdağlı tek adayın mevcut başkan Suat Er olması yönünde görüş birliğine vardıklarını söyledi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@