Volkan Enver Kılıç, Seyitgazi Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

CHP Seyitgazi eski ilçe Başkanı Volkan Enver Kılıç, Seyitgazi Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET 27.11.2023, 16:31 27.11.2023, 16:35
Volkan Enver Kılıç, Seyitgazi Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı

Eskişehir'de, CHP Seyitgazi eski ilçe Başkanı Volkan Enver Kılıç, Seyitgazi Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Aday adaylığı başvurusunun ardından açıklamalarda bulunan Kılıç, CHP bayrağını yeniden Seyitgazi’de dalgalandıracaklarını söyledi. 

Kılıç, "Seyitgazi’nin bir evladı, CHP’nin bir neferi olarak Seyitgazi’yi daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha kalkınmış bir ilçe haline getirmek için kararlılıkla çalışacağım. Seyitgazi Belediye Başkanlığı için, adaylık başvurumu CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı'nda resmi olarak gerçekleştirdim. Genel merkezimizin uygun görmesi halinde Seyitgazi’nin bir evladı, partimin bir neferi olarak, gençliğimiz ve enerjimiz ile birlikte Seyitgazi’mizi daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha kalkınmış bir ilçe haline getirmek için kararlılıkla çalışacağım” diye konuştu.

Volkan Enver Kılıç kimdir? 

1987 Eskişehir Doğumlu Volkan Enver Kılıç, 2012-2015 yılları arası Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanlığı, 2020-2022 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Seyitgazi İlçe Başkanlığı yapmış ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde çeşitli görevlerde bulundu. 2012 yılında kurulan Ares Otomasyon Dış Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten iş insanı Volkan Enver Kılıç evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@