Zihni Çalışkan: Büyükşehir Belediyesi bu yanlıştan dönmeli

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne seslendi: "İvedi şekilde bu yanlış karardan dönülmeli, hemşehrilerimizin taleplerine kulak verilmeli"

SİYASET 27.09.2022, 15:09 27.09.2022, 15:14
Zihni Çalışkan: Büyükşehir Belediyesi bu yanlıştan dönmeli

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Kemal Zeytinoğlu Caddesi ve bağlantılığı sokaklarını araç trafiğine kapatma kararı ile ilgili paylaşım geldi... 

"Turizme katkısı tartışılır bu kararın, zaten sinyalizasyon kaosu yaşanan şehir trafiğine olumsuz etki yapacağı açıktır"

Zihni Çalışkan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Odunpazarı Bölgemizde yer alan Kemal Zeytinoğlu Caddesi, gündüz saatlerinde trafiğe kapatıldı. Turizme katkısı tartışılır bu kararın, zaten sinyalizasyon kaosu yaşanan şehir trafiğine olumsuz etki yapacağı açıktır" dedi. 

"Alternatif yollar üretmek yerine mevcut yolları trafiğe kapatmak ne derece mantıklıdır"

Çalışkan, "Alternatif yollar üretmek yerine mevcut yolları trafiğe kapatmak ne derece mantıklıdır? Büyükşehir Belediyesi’nin “kamu yararı” ile ilgili ciddi bir kavram karmaşası yaşadığı aşikâr" diye konuştu. 

"İvedi şekilde bu yanlış karardan dönülmeli, hemşehrilerimizin taleplerine kulak verilmeli"

Çalışkan ayrıca, "Maalesef, şehirde yaşayanların ve işletmesi olanların menfaatleri belediye için son sırada geliyor. İvedi şekilde bu yanlış karardan dönülmeli, hemşehrilerimizin taleplerine kulak verilmelidir!" dedi. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@