Zihni Çalışkan'dan MHP'ye ziyaret... "Ülkemizin geleceği için omuz omuzayız"

Eskişehir'de Cumhur İttifakı il başkanları bir araya geldi. AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir’e ziyarette bulundu. Ziyarete, BBP İl Başkanı Salim Acabay da katıldı. 

SİYASET 15.11.2022, 16:01 15.11.2022, 17:45
Zihni Çalışkan'dan MHP'ye ziyaret... "Ülkemizin geleceği için omuz omuzayız"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir’e ziyarette bulundu. Ülke ve şehir gündemine dair değerlendirmelerde bulunulan ziyarete, BBP İl Başkanı Salim Acabay da katıldı. 


  

“Cumhur İttifakı ülkemizin geleceğin teminatıdır”

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Zihni Çalışkan, “Cumhur İttifakı paydaşımız, MHP İl Başkanımız İsmail Candemir’i, BBP İl Başkanımız Salim Acabay ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. 2023 seçimi ülkemizin kader seçimi olacak. Bu bağlamda, kıymetli başkanlarımızla önümüzdeki süreçte yapacağımız müşterek çalışmalara dair fikir alışverişlerinde bulunduk. Cumhur İttifakı ülkemizin geleceğin teminatıdır. Cumhur İttifakı her daim zindedir, ilk günkü heyecanıyla sahada milletiyle iç içedir. Ülkemizin geleceği için kıymetli başkanlarımız ve teşkilâtlarımızla birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@