Zihni Çalışkan'dan yanıt geldi: Bizim amacımız engellemek değil, Eskişehir'e kazandırmak

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan URAYSİM projesi ile ilgili Büyükerşen'e yanıt geldi...

SİYASET 10.03.2022, 17:59 11.03.2022, 14:46
Zihni Çalışkan'dan yanıt geldi: Bizim amacımız engellemek değil, Eskişehir'e kazandırmak

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın, Eskişehir'de heyecanla beklenen ve binlerce kişiye de istihdam olanağı sağlayacağı belirtilen Anadolu Üniversitesi öncülüğünde yapımı süren URAYSİM projesi ile ilgili açıklaması gündem olmuş, Çalışkan açıklamasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin projeyi mahkemeye talıyıp engellemeye çalıştığını söylemiş ve tepki göstermişti... Çalışkan'ın açıklaması sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den, projeye açıkça karşı çıktığını beyan ettiği ve üslubuyla hayretler uyandıran ve çok tartışılan bir açıklama gelmişti. 

"Büyükşehir Belediye Başkanı da her zamanki gibi, kendi yaptıklarının dışındaki hizmetleri, küçük görme ve önemsizleştirme çabasına giriyor"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan konuyla ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Çalışkan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Biz açıklamamızda Uraysim Projesinin, şehrimiz açısından ve Eskişehir’li Sanayiciler açısından önemini anlattık..! Büyükşehir Belediye Başkanı da her zamanki gibi, kendi yaptıklarının dışındaki hizmetleri, küçük görme ve önemsizleştirme çabasına giriyor..!" dedi. 

"Bizim arzumuz, teknolojik ve yenilik içeren böyle bir yatırımı şehrimizin kazanması"

Çalışkan ayrıca, "Bizim arzumuz; Teknolojik ve yenilik içeren böyle bir yatırımı şehrimiz kazansın istiyoruz! Ayrıca şehrimizin sanayicisi meselenin değerini biliyor ve marka değeri taşıyan projeye sahip çıkıyor..!" diye konuştu. 

"Birileri engellemeye devam etse de, rahatsızlık duysa da şehrimize yatırımın gelmesi için çalışacağız"

Çalışkan, "Birilerinin her zaman yaptığı gibi, engellemeye devam etse de, yaptığımız açıklamalardan rahatsızlık duysa da biz, şehrimize yatırımın gelmesi için çalışacak, ekonomiye katkısı noktasında doğruları her daim anlatmaya devam edeceğiz..." dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@