Zihni Çalışkan: "Eskişehir'e verilen söz yerine geldi, teşekkür ederiz"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan paylaştı: "Sayın Bakanımıza Eskişehir ziyaretinde verdiği söz için teşekkür ediyorum. 10 Eylül'de başlıyor, hayırlı uğurlu olsun"

SİYASET 06.09.2022, 15:42 06.09.2022, 15:55
Zihni Çalışkan: "Eskişehir'e verilen söz yerine geldi, teşekkür ederiz"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün yaptığı açıklamada hızlı tren seferlerinin artırılacağını ve Eskişehir  - İstanbul arasında ilk defa Eskişehir kalkışlı sabah ve akşam seferlerinin başlayacağını açıklamıştı. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da konuyla ilgili yaptıı paylaşımda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na teşekkür ederek, "Sayın Bakanımıza Eskişehir ziyaretinde verdiği ek tren sözü için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. 

"10 Eylül'de başlıyor... Hayırlı uğurlu olsun"

Çalışkan, "Böylelikle 10 Eylül'den itibaren, Eskişehir – İstanbul arasında Eskişehir kalkışlı ilk defa sefer konulmuş olacak. Sabah saat 06.00'da Eskişehir'den İstanbul'a, akşam saat 20.40'ta İstanbul'dan Eskişehir'e hızlı tren vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 18 Ağustos'ta Eskişehir'e yaptığı ziyarette Eskişehir'deki birçok proje ve yatırımla ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. 

Yeni seferler Eskişehir'de sevinçle karşılandı - Video Haber 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@