banner163

Zihni Çalışkan paylaştı: "Eskişehir Teşkilatı tarihi an için Ankara'da"

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan paylaştı: "AK Parti Eskişehir Teşkilâtı her daim olduğu gibi hazır! Tarihi ana şahitlik etmek için Ankarada’yız..."

SİYASET 28.10.2022, 13:52 28.10.2022, 14:34
Zihni Çalışkan paylaştı: "Eskişehir Teşkilatı tarihi an için Ankara'da"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Türkiye Yüzyılı vizyon belgesini açıklayacağı Ankara'daki buluşma için AK Parti Eskişehir Teşkilatı da büyük bir katılımla Ankara'ya gitti. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Eskişehir'de çok sayıda partili Ankara'ya ulaştı. 

Zihni Çalışkan sosyal medyada Ankara'dan partililerle birlikte paylaştığı fotoğrafta, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde #TürkiyeYüzyılı vizyon belgesi bugün saat 16.00'da açıklanıyor… AK Parti Eskişehir Teşkilâtı her daim olduğu gibi hazır! Tarihi ana şahitlik etmek için Ankarada’yız... Davamız uğruna, ilk günkü aşkla!" ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, yaptığı açıklamada, "Eskişehir Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesinin açıklanacağı programa katılmak için Ankara'dayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yıl dönümünde geçmişin gururunu yaşarken, geleceğin Türkiye'si için heyecanlıyız. Merkez ilçelerimiz ve dış ilçelerimiz dahil olmak üzere çok sayıda teşkilat mensubumuzla birlikte tarihi ana şahitlik etmek için yerimizi aldık. Büyük ve güçlü Türkiye için durmak yok, yola devam" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@