banner163

Zihni Çalışkan: Şiddetle kınıyorum

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'dan sert tepki: Soykırım görmek isterlerse, kendi tarihlerine baksınlar...

SİYASET 24.04.2021, 21:23 25.04.2021, 09:41
Zihni Çalışkan: Şiddetle kınıyorum

ABD Başkanı Biden'ın 1915 olayları ile ilgili "soykırım" ifadesi kullanmasına tepkiler sürüyor. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan da, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "ABD Başkanı Biden’ın, 1915 yılında yaşanan olaylarla ilgili asılsız iddialarını kabul etmiyor ve şiddetle kınıyorum. Soykırım görmek isterlerse, kendi tarihlerine bakmalarını tavsiye ederim" ifadelerine yer verdi. 

Özdemir Çakacak: Tarihi gerçekler siyasi söylemle değiştirilemez

Vali ve Mülkiye Başmüfettişi Özdemir Çakacak da yayınladığı mesajda, "1915 olaylarının soykırım olarak ifade edilmesi kabul edilemez. Bizim tarihimizde,inancımızda,geleneğimizde soykırım yoktur. Soykırım olarak ifade edenler kendi tarihlerine baksınlar. Tarihi gerçekler siyasi söylemle değiştirilemez. #ErmeniSoykırımıYalandır" ifadelerine yer verdi. 

Salih Koca: Kendi karanlık tarihlerinden bihaber olanlar...

24. ve 25. dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca da sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Kendi karanlık tarihlerinden bihaber olanlar, asil milletimizin tarihinide kendi tarihleri hatta kendileri gibi zannediyorlar.Bu nedenle Joe Biden ve ABD yönetiminin 1915 olayları ile ilgili ifadelerini şiddetle kınıyorum.Insanlık öğrenmek için tarihimize bakmaya davet ediyorum" dedi. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@