1000 kez teşekkür ettiklerimiz çığ gibi

Eskişehirspor'da Karacabey maçı için başlatılan bilet alma kampanyası seferberliğe dönüştü... Bilet alanlara sürekli yenileri ekleniyor...

SPOR 15.01.2022, 17:36 17.01.2022, 11:05
1000 kez teşekkür ettiklerimiz çığ gibi

Eskişehirspor'da yarın oynanacak Karacabey Belediye Spor karşılaşması öncesi başlatılan bilet kampanyası şehirde adeta seferberliğe dönüştü. 

Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık'ın anısında 6TL'ye satışa çıkan biletleri, Eskişehir'in önde gelen isimleri tarafından toplu halde alınarak kulübe destek vermeye devam ediyor.

Karşılaşma için toplu bilet alıp Eskişehirspor'a destek olan isimlere sürekli yenileri ekleniyor. 

1000'er biletle destek oldular

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Büyükşehir ve Odunpazarı Meclisi Grup Başkanvekili Murat Özcan, AK Parti Tepebasi Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Güleryüz,  Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, iş insanı Melih Aydın, oyuncu Engin Öztürk ve Mustafa Topkaya 1000'er bilet alarak Eskişehirspor'a destek oldu.

Dr. Hüsamettin Atik de 500 biletle kampanyaya katıldı. 

222'şer bilet de onlardan

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ile Eskişehirspor eski yöneticisi ve Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal da kampanyaya 222'şer bilet alarak katıldı. 

Eskişehirspor'a destek olmak için ilk toplu bilet alımını yapan Tarık Erden'in yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, daha önce Eskişehirspor forması giymiş Yeni Malatyaspor futbolcusu Nuri Fatih Aydın, Karacabey Belediyespor futbolcusu Mevlüt Çelik ve birçok Eskişehirsporlu ve Konyasporlu taraftar da 100'er biletle kampanyaya katıldı.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@