15 Temmuz şehitleri anısına Afyonkarahisar'da yapılacak

Afyonkarahisar'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikte Türkiye ve Avrupa'nın en iyileri piste çıkacak...

SPOR 13.07.2021, 11:21
15 Temmuz şehitleri anısına Afyonkarahisar'da yapılacak

Motor Sporları organizasyonları arasında seyir zevki en yüksek branşlardan olan Avrupa Akrobasi Şampiyonası Afyonkarahisar’da yapılacak.

Afyonkarahisar uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Avrupa Akrobasi Şampiyonası 17-18 Temmuz tarihlerinde Afyon Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek. Bu sınıfta “En İyi Pist” ödülüne sahip Afyonkarahisar’da Avrupa’nın en iyi serbest stil ve Türk motosikletçileri, bütün hünerlerini sergileyecek.

Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında organize edilecek şampiyonanın açılış yarışında; motosiklet akrobatları Avrupa birinciliğine uzanmaya çalışacak. Avrupa Şampiyonası 17 Temmuz Cumartesi günü 13:00- 17:00 saatleri arasında birinci etaplar, 18 Temmuz Pazar günü ise 12:00 - 17:00 saatleri arasında Avrupa finallerinin ikinci etapları yapılacak.

Dünya organizasyonlarının yeni adresi Afyonkarahisar

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Avrupa’nın en iyi motosiklet kullanıcılarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Afyonkarahisar’da uluslararası organizasyonlar düzenlemeye devam ediyoruz. Avrupa’nın bu alandaki usta isimleri şehrimize gelecek. Spor Turizminde Afyonkarahisar artık bir marka ve her kesimden insanların gelmek istediği bir destinasyon. Bu alanda attığımız adımlarla inşallah hem bu sene hem de gelecek senelerde şehrimize olan ilgi giderek artacak. Bu sene 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ikinci kez düzenleyeceğimiz organizasyonumuza tüm vatandaşlarımızı al bayraklarımızla bu heyecanı yaşamaya bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@