A Milli Takım'a iki takviye

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde bugün Cebelitarık’la karşılaşacak olan Milli Takım'da kadroya iki futbolcu dahil edildi...

SPOR 13.11.2021, 15:36 13.11.2021, 15:41
A Milli Takım'a iki takviye

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde bugün Cebelitarık’la karşılaşacak ve 16 Kasım’da Karadağ’a konuk olacak A Milli Takım aday kadroya Yusuf Sarı ve Tolga Ciğerci dâhil edildi.

A Milli Takım'a iki oyuncu daha çağrıldı. Medipol Başakşehir'den Tolga Ciğerci ve Trabzonspor'dan Yusuf Sarı, Türkiye-Cebelitarık karşılaşmasının ardından A Milli Takım kampına katılacak.

Daha önce 3 kez milli formayı giyen Tolga Ciğerci, son olarak ay-yıldızlıların 2 Eylül 2017 tarihinde Ukrayna ile oynadığı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri karşılaşmasında görev aldı.

Yusuf Sarı ise ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.

Türkiye - Cebelitarık maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu dokuzuncu maçında bugün Cebelitarık ile karşılaşacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Volodymyr Volodin ve Viktor Nyzhnyk yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Viktor Kopiievskyi olacak. Maçta aynı ülkeden Ievgenii Aranovskyi VAR, Viktor Matyash ise AVAR olarak görev alacak.

Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@