Afyon'da nefes kesen şampiyona

Afyonkarahisar'da Dünya Motokros Şampiyonası'nın 9. etabı yapıldı...

SPOR 08.09.2021, 19:11
Afyon'da nefes kesen şampiyona

Dünya Motokros Şampiyonası’nın 9. etabı Afyonkarahisar’da yapıldı. Afyonkarahisar’daki ilk yarışta birinciliği elde eden Jeffrey Herlings, MXGP kategorisinde yine zirveyi bırakmadı. MX2’de de benzer bir sonuçla pazar günü mutlu sona ulaşan KTM takımından Tom Vialle, bir kez daha rakiplerini geride bıraktı.


Türkiye’de düzenlenen iki etabın ilkinde, her iki kategoride de KTM sporcuları, bir kez daha rakiplerine şans tanımadı. MXGP kategorisinde 2018 yılında dünya şampiyonluğu yaşayan, 2018 ve 2019’da da Türkiye’de zirveye çıkan Jeffrey Herlings, Ayfonkarahisar’daki ilk yarıştan sonra ikinci yarışı da kazandı.



Herlings Türkiye’de düzenlenen 4 etabı da kazandı
Türkiye etabında Jeffrey Herlings her iki yarışta da iyi performans ortaya koydu. Herlings bugün gerçekleştirilen iki yarışın sonucunda elde ettiği 47 puanla Türkiye etabını zirvede noktaladı.

Bu sonuçlarla Herlings, 2018 ve 2019 yıllarıyla beraber Türkiye’de düzenlenen 4 etabı da kazanmış oldu. MX2 kategorisinde pazar günü rahat bir zafer elde eden Tom Vialle, Ayfonkarahisar’daki ikinci yarışta da mutlu sona ulaştı.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@