Ahmet Ataç: Bu gurur Eskişehir'in

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüsü Emre Kahraman, Türkiye Milli Takımı’na girmeye hak kazandı. Ahmet Ataç, Kahraman’ı makamında ağırladı, tebrik etti...

SPOR 15.07.2021, 11:47
Ahmet Ataç: Bu gurur Eskişehir'in

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Türkiye Milli Takımı’na seçilme başarısı gösteren Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüsü Emre Kahraman’ı, makamında ağırladı.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün ilk yüzme branşı sporcularından olan Kahraman, girdiği 3 basamaklı Türkiye Milli Takımı seçmelerinden başarılı dereceler elde etti. Başkan Ataç, Türkiye Milli Takımı sporcusu olmayı başaran Emre Kahraman ve Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Başantrenörü Serkan Aydın’a tebriklerini Ziyarette Başantrenör Aydın, “Sporcumuz Emre Kahraman, Ocak, Nisan ve Mayıs aylarında seçmelere girdi ve Milli Takım’a girmeye hak kazandı. Böylelikle bizleri uluslararası platformlarda temsil etmeye hak kazandı. Bizlere bu imkanı sağlayan Ahmet Ataç Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Milli yüzücü Emre Kahraman ise “İlk olarak zorlu antrenmanlar yaptım. Derecelerim de giderek daha iyi noktalara geldi. Çalışmalarımın karşılığını aldım. Başkanımız Ahmet Ataç’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Milli Takım’da kalıcı olmak için çalışacağım. Tepebaşı’nı ve Eskişehir’i başarılı şekilde temsil etmek için çaba göstereceğim” diye konuştu.

'Gençlerimize imkan sağlamaya devam edeceğiz'

Emre Kahraman’ın başarısından dolayı büyük gurur duyduğunu, bu gururun da tüm Eskişehir’in olduğunu kaydeden Başkan Ataç da “Sevgili Emre, 2015’in Ekim ayında Su Sporları Merkezimizde yüzmeye başladı. Aralık 2017’de aktif hale gelen Tepebaşı Gençlik Ve Spor Kulübü yüzme takımına seçilerek 2018 Ocak ayında girdiği ilk yarışta, barajları geçerek lisanslı olarak kulübümüzü Türkiye şampiyonalarında temsil etmeye başladı. 2019 yılında kurbağalama branşında 1’incilikler almaya başlayan sporcumuz, pandemi başlangıcı ile verdiği uzun süreli aranın ardından sınırlı antrenmanlar ile 2021 comen cup alternatif Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazandı. Ben, Emre’yi ve antrenörlerini yürekten kutluyorum. Gençlerimize yatırım  yapmaya ve imkan sağlamaya devam edeceğiz. Onlar da bizleri gururlandırmayı sürdürecek. Bu gurur Eskişehir’in” şeklinde konuştu.

Buluşma, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@