Akgören'den Samsunspor başkanına: Yüz yüze konuşalım

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, Samsunspor Başkanı Yıldırım'a cevap verdi...

SPOR 22.01.2021, 15:37 22.01.2021, 16:07
Akgören'den Samsunspor başkanına: Yüz yüze konuşalım

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği toplantısının ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sözlerine cevap verdi. 

Akgören, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "TFF Başkanımız ve yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirilen, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği toplantısında yaptığım konuşmamın bir bölümünde, TFF'nin kulüpleri çok sıkı denetlemesi gerektiğini, gelir gider dengesinin korunmasının şart olduğunu, dengeler bozulduğunda tüm kulüplerin bizim düştüğümüz duruma düşerek yok olma tehlikesi ile karşılaşmasının kaçınılmaz bir son olduğunu söyleyip, keşke bu sıkı denetimler hep olsaydı ve biz bu hallere düşmeseydik dedim..."

'Samsunspor örneği teşbihti'

"Bu sezon toplam futbolcu maliyetimizin 6,5 milyon lira olduğunu, bu parayı sadece bir futbolcuya veren Samsunspor”u örnek göstererek, rekabet etmemizin mümkün olmadığını ve haksız rekabet olduğunu söyledim. Samsunspor örneğimin sadece bir teşbih olduğunu, teşbihteki amacımın Samsunspor”u yargılamak değil, aksine 3 sezon önce düştüğü üzüntü verici durumların, her kulübün kulağına küpe olması gerektiğinin hatırlatılmasıydı. Ayrıca,teşbihte hata olduysa veya yanlış anlaşıldıysa özür dilediğimide söyledim..."

'Ne dediğini duymadım'

"Anlatmak istediğimi örnekler vererek anlatırsam, her kesimin daha iyi anlayabileceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Benim konuşmam esnasında Samsunspor Başkanı bir şeyler söyledi ama hem mikrofona konuşmaması, hem de sağlık durumunun gerçekten kötü olması sebebi ile sesinin çok az çıkmasından ötürü ben duyamadım..."    

Yüz yüze konuşmayı önerdi

"Bugün görüyorum ki bana dersimi verdiğini söylemiş. Sayın Başkan, en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanızı diliyor bu konuyu, daha uygun bir ortamda yüz yüze tekrar konuşmayı öneriyorum. Samsunspor gibi saygı duyduğum bir camianın başkanı ile sosyal medyadan tartışmayı uygun görmüyorum..."    

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@