Anadolu Üniversitesi'nde 100. Yıl turnuvası heyecanı... Kız öğrenciler de katıldı

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Halı Saha Turnuvası” başladı. Açılış maçında kız öğrenciler de erkek öğrencilerle birlikte sahada mücadele etti.

SPOR 04.12.2023, 16:07 04.12.2023, 16:13
Anadolu Üniversitesi'nde 100. Yıl turnuvası heyecanı... Kız öğrenciler de katıldı

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü Spor Kulübü tarafından düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Halı Saha Turnuvası” Çarşı A Spor Tesisleri halı sahasında başladı. Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Spor İşleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi ve çok sayıda öğrencinin yer aldığı açılış maçında kız öğrenciler de sahada yer aldı ve erkek öğrencilerle birlikte mücadele etti. 

Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Spor İşleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi turnuvanın açılışında şunları söyledi: “Anadolu Üniversitesi akademik eğitim olanaklarının yanında her zaman spora da fazlasıyla destek vermekte. Yıl içerisinde sporla alakalı birçok turnuva müsabaka gerçekleştiriyoruz. Bu turnuvada bunlardan biri aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel şekilde düzenleniyor. Şampiyon olmak için mücadele edecek öğrencilerimize centilmenlik ve sportmenlik çerçevesinde turnuvada başarılar diliyorum."

Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğü bünyesinde yer alan kulüplerin şampiyon olmak için mücadele edeceği “100. Yıl Cumhuriyet Halı Saha Turnuvası” hafta boyunca devam edecek.

Turnuvanın kazananı ise 8 Aralık Cuma günü belli olacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@