Belediye Kütahyaspor play off potasında

Belediye Kütahyaspor, ligin 15. haftasında aldığı galibiyetle play off potasına girdi...

SPOR 06.12.2021, 10:36 06.12.2021, 11:07
Belediye Kütahyaspor play off potasında

TFF 3. Lig 1. Grup 15. hafta karşılaşmalarında Hendekspor ile karşılaşan Belediye Kütahyaspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Belediye Kütahyaspor Dumlupınar Stadyumu'nda Doğukan Özçimen, İbrahim Yakup İnal, İbrahim Konuksever, Erdinç Çepoğlu, Ali Mert Aydın, Tuncay Fındıkcı, Emrah Dağ, Bilal Şeflek, Enes Nalbantoğlu, Talha Aydemir, Onur Garip 11'i ile çıktı.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte rakibine baskı kuran Kütahya ekibi, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Soyunma odasına 0-0 beraberlikle giren ekip, maçın ikinci yarısında da etkili futbolunu gösterdi.

Goller ikinci yarıda geldi

Maçın 50. dakikasında Hendekspor'dan İskender Can’ın kendi kalesine attığı golle maçta 1-0 öne geçen Belediye Kütahyaspor, 75. dakikada Muhammet Arslantaş ile ikinci golü buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Belediye Kütahyaspor bu skorla puanını 26’ya çıkartarak averajla 5. sırada yer aldı. Kütahya temsilcisi böylece play off potasına girdi.

Belediye Başkanı Işık da tribündeydi

Karşılaşmayı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse ve Murat Arık ile birlikte izledi. Işık, taraftarlara takımlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek, güzel oyun ve skor için futbolcuları tebrik etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@