Bilecikspor'da seçim heyecanı

Bilecikspor'da Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı yapıldı...

SPOR 19.01.2022, 12:48
Bilecikspor'da seçim heyecanı

Bilecikspor Başkanı Aydın Avcı'nın istifasının ardından başkan yardımcısı görevinde bulunan Ali Muyşin yönetim kurulu kararıyla başkan seçilmişti.Aradan geçen günler sonra Ali Muhşin kendi yönetimini oluşturmak ve seçilmiş bir başkan olmak için olağan seçimli genel kurul kararı aldı. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Ali Muyşin tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkan seçildi.

Genel kurula Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Hakan Sakarya ile bazı STK temsilcileri ve genel kurul üyeleri katıldı. Seçim sonrası Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bilecikspor'a forması terleten eski futbolculara plaket takdim etti.

Yönetim kurulunda şu üyeler yer alıyor: Uygar Tatar, Atahan Ateş, Cihan Uysal, Akın Gür, Cihan Uygun, Turgay Gül, Evren Varış, Murat Maden, Ayten Dönmez, Bengül Söğüt, Şenol Çetin, İsmail İnan, Ertan Onur, Halil Serttaş, Meriç Kaya, Muammer Yıldırım ve Fatih Balaban.

Denetim kurulu üyeleri ise şu şekilde: Çetin Ceyhan, Osman İnan ve Taşkın Deniz’den oluştu.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@