Büyükerşen verdiği o sözü tuttu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehirspor'un kampanyası için verdiği o sözü yerine getirdi... 

SPOR 30.05.2021, 17:23 30.05.2021, 17:32
Büyükerşen verdiği o sözü tuttu

Eskişehirspor için 1 milyon fidan kampanyası devam ediyor.

Taraftar çağrıda bulunmuş... Büyükerşen söz vermişti 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in kişisel bağışı sonrasında, çok sayıda taraftar Büyükşehir Belediyesi ve şirketleri adına da Eskişehirspor'a destek verilmesi için Büyükerşen'e çağrıda bulunmuş, bu çağrılar sonrasında Büyükşehir Belediyesi ve şirketleri adına da çok sayıda fidan alınarak kampanyya destek sağlanmıştı. Büyükerşen ayrıca, belediyenin billboardlar, raketleri, tramvay ve otobüslerdeki reklam alanlarında da kampanyayı duyurma sözü vermişti. O sözünü de yerine getirdi. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Eskişehirspor kampanyası duyurularının şehirdeki reklam alanları ile tramvay ve otobüslerdeki araç içi ekranlarda da yayınlanmasına başlandığı açıklandı. 

3 bin 700 fidanı geçti 

Büyükerşen, kişisel olarak 102 fidan bağışında bulunmuş, belediye iştirakleri ile de 2 bin 500 fidan bağışı sağlanmıştı. Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ Genel Müdürlüğü personeli de geçtiğimiz günlerde 1204 fidan ile kampanyaya destek vermişti. 
 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@