Büyükşehir'den ESES'e fidan çıkarması

Eskişehispor'un kampanyasına "102" fidan bağışı yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den yeni açıklama geldi... 

SPOR 04.05.2021, 23:02 04.05.2021, 23:11
Büyükşehir'den ESES'e fidan çıkarması

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dün yaptığı paylaşımla Eskişehirspor'un "O fidanlar yetişecek" kampanyasına 102 fidanla bağışta bulunduğunu duyurmuştu. Büyükerşen, "Eskişehirspor’un başlattığı ‘Hedef 1 Milyon Fidan’ kampanyasına şahsım adına, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi kurtarmak için Samsun’a çıkışının 102. yıl dönümü nedeniyle 102 fidan bağışıyla katılıyorum" demişti.

102 fidan hayal kırıklığı yaratmış, taraftar çağrıda bulunmuş, medyamidas.com duyurmuştu   

Büyükerşen'in sadece 102 fidan bağışlaması taraftarlarda hayal kırıklığı yaratmış, birçok taraftar sosyal medyada Büyükerşen'den örnek olması için daha fazla miktarda bağış beklediklerini, ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nden de destek verdiklerini söyledikleri mesajlar atmışlardı (Taraftarların mesajlarını da duyurduğumuz haberimizi okumak için tıklayın

Büyükerşen'den yeni açıklama geldi 

Yılmaz Büyükerşen bu çağrılar sonrasında bugün yaptığı yeni paylaşımla, Eskişehirspor'un kampanyasına Büyükşehir Belediyesi adına da destekte bulunulacağını açıkladı. Büyükerşen, "Şehrimizin en önemli simgelerinden Eskişehirsporumuzun 1 milyon fidan hedefiyle başlattığı kampanyaya, Atamızın Samsun’a çıkışının 102. yılı nedeniyle şahsım adına gerçekleştirdiğim 102 fidan bağışın ardından, Büyükşehir Belediyemiz adına da ayrı bir destekte bulunuyoruz" dedi. 

"Büyükşehir Belediyesi adına 2500 fidan"

Büyükerşen paylaşımında, "Yeşile ve doğaya sahip çıkan bir kurum olarak Eskişehirsporumuza da destek sağlayacak kampanyaya Belediye iştiraklerimizden İmar İnşaat 1000 adet, Estram 500 adet, Espark 500 adet ve Kentaş 500 adet olmak üzere Büyükşehir Belediyesi adına toplam 2500 fidan desteği sağlayacak" dedi. 

Reklam alanları ve ekranların da kampanya için sözünü verdi 

Büyükerşen ayrıca, "Ayrıca tam kapanma sonrasında dış reklam alanlarımız ve toplu taşıma araçlarımızdaki ekranlarımızla kampanyanın tanıtımına destek sağlamak için de üzerimize düşen her şeyi yapacağız" dedi.  Büyükerşen, "Eskişehir yeşil kalsın, Eskişehirspor yaşasın!” diyen tüm kurum ve kuruluşlarımız ile sanayici ve iş insanlarımızı bu anlamlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum" diye konuştu. 


 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@