Dünya 3'üncüsü oldu

Kütahyalı Milli atlet Polonya'dan madalyayla döndü...

SPOR 10.06.2021, 13:50 10.06.2021, 13:58
Dünya 3'üncüsü oldu

Kütahya Belediyespor’un başarılı sporcusu Oğuz Türker, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Polonyo’da gerçekleştirilen VIRTUS Dünya Para Atletizm Şampiyonası'nda piste çıkan milli atlet Oğuz Türker, Dünya 3’üncüsü oldu. Bronz madalya kazanan Türker, Kütahya’yı bir kez daha gururlandırdı.

VIRTUS Dünya Para Atletizm Şampiyonası’nda Kütahya ve Türkiye adına yarışan Oğuz Türker, bin 500 metrede 4.09’luk derecesi ile podyuma çıkmayı başardı. Dünya üçüncüsü olarak adını bir kez daha tarihe altın harflerle yazdıran Türker, bronz madalyanın sahibi oldu.

"Hem kulübümüzü, hem Kütahya’mızı hem de ülkemizi başarı ve gururla temsil etmiştir"

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, başarılı gençlerin Kütahya’nın ve Türkiye’yi başarıyla temsil etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Işık, “Gençlerimizin şanlı bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırması bizleri mutlu ediyor. Oğuz Türker Kütahya Belediyespor Kulübümüzün diğer başarılı sporcularımızdan birisi. Kendisi bu güne kadar aldığı madalyalar ile hem kulübümüzü, hem Kütahya’mızı hem de ülkemizi başarı ve gururla temsil etmiştir ve etmeye devam edecektir. Kendisini bu üstün başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@