Emre Özbayer: İnşallah hiç yer kalmaz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, Ağrı 1970 Spor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

SPOR 11.11.2022, 00:57 11.11.2022, 01:07
Emre Özbayer: İnşallah hiç yer kalmaz

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesince düzenlenen basın toplantısında Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer ile kaleci Antrenörü Antrenörü Engin Yıldız, Eskişehirspor basını ile bir araya geldi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Emre Özbayer, pazar günü gerçekleşecek Ağrı 1970 Spor maçı öncesi ile ilgili, “Tamam, genç olabiliriz ama çok daha iyisini yapabilecek bir kapasitemiz var. Bunu sahaya yansıtmak için gayret ediyoruz. Biz bu oyuncu grubunun üzerine kesinlikle koyabileceğimizi düşünüyoruz. Bir şeyleri gösterdik, üzerine daha fazla koyacağız. Skorlar da bizi desteklediği zaman bu büyük camiayı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte bir adım atmış olacağız” diye konuştu.

Özbayer, Ağrı 1970 Spor’un da iyi bir takım olduğunu belirterek, “Biz bu oyuncu grubunun üzerine kesinlikle koyabileceğimizi düşünüyoruz. Bir şeyleri gösterdik, üzerine daha fazla koyacağız. Skorlar da bizi desteklediği zaman bu büyük camiayı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte bir adım atmış olacağız” dedi. 

Özbayer, “Bizden 5 hafta önce ve bizden sonraki 5 haftalık süreçte yukarıya doğru bir ivme vardı. Bu, bizi de sıkıntıya sokan bir durum oldu. Kendi oyun pratiğimizin oturması anlamında takımı bir yere kadar getirmiştik. Sadece 5 gol atmıştık. Bizden önce 14 gol yemiş bir takımdı. Bir anda bizi de istatistik bakımından sıkıntılı bir sürece soktu ama biz bunu artık kesinlikle bir iş kazası olarak görüyoruz" diye konuştu. 

“Eksiklikleri tamamlayacağız”

Özbayer, "Bizim oyuncu grubumuz, oyun olarak çok ezilmese de skor olarak bize yakışmayan bir skorla, basit hatalarla kaybettiğimiz bir müsabaka oldu ama bunun önüne geçmek bizim elimizde. Eksiklikleri zaten biz görsel olarak da anlatıyoruz. Bu eksiklikleri tamamlayacağız. Ağrı 1970 Spor da iyi bir takım. 17 puanla, yukarılarda play-off’u kovalayan bir ekip. İyi de bir oyuncu grubu var ama bizim oyuncu grubumuz da iyi bir oyuncu grubu" dedi. 

“Genç olabliriz ama... "

"Tamam, genç olabiliriz ama çok daha iyisini yapabilecek bir kapasitemiz var. Bunu sahaya yansıtmak için gayret ediyoruz. Biz bu oyuncu grubunun üzerine kesinlikle koyabileceğimizi düşünüyoruz. Bir şeyleri gösterdik, üzerine daha fazla koyacağız. Skorlar da bizi desteklediği zaman bu büyük camiayı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte bir adım atmış olacağız.

“Bizim takımın performansının ucu açık”

"Biz her takıma futbol olarak karşılık verebilecek yapıda bir oyuncu grubuna sahibiz. Tabii ki eksiklerimiz var ama biz bunları oynayarak, iyi çalışarak devam ettiğimiz sürece bizim takımın performansının ucu açık. Biz bu olumlu motivasyonu daha da güncelleyerek devam ettirmek zorundayız."

“Kulübümüz, bulunduğu yeri hiç hak etmeyen bir kulüp”

"Taraftar, geçen haftaki Amasyaspor maçından sonra bütün Türkiye’nin gündemindeydi. Kulübümüz, bulunduğu yeri hiç hak etmeyen bir kulüp… Eskişehirspor, sadece Türkiye değil, dünya genelinde bir kulüp. Mazisi çok büyük, köklü bir camia… En son Yomraspor maçında yaşanan taraftarla oyuncu grubunun ve camianın bütünleşmesi bizim için muhakkak çok itici bir güç"

“Statta inşallah hiç yer kalmaz”

"Şöyle bir handikap da var, gece maçları, stadın yapısı, zeminin güzelliği ve taraftarın büyüklüğü rakip takımı da ekstra motive ediyor. Rakip takımın teknik kadrosunun ve oyuncu grubunun motive olması için ekstra bir şeye ihtiyacı yok. Sadece bu stada gelmesi gerekiyor. Biz, bununla da mücadele edeceğiz. Sayı inşallah daha da artar. Statta inşallah hiç yer kalmaz."

“Olaya Yomraspor maçının devamı olarak bakıyoruz”

"Coşkulu taraftarla beraber inanıyorum ki bu maçı da kazandıktan sonra önümüzü biraz daha açık görüyorum. Biz bir avantajı şöyle kaybettik, berabere kalsaydık biraz daha farklı bir şekilde düşünebilirdik. Bizim amacımız, bu sene gemiyi limana sağ sağlim yanaştırmak. Bizim amacımız bu. Bu da olacak. Amasyaspor maçını artık bir kenara bıraktık. Olaya Yomraspor maçının devamı olarak bakıyoruz. İnşallah pazar günü, Yomraspor maçındaki o coşkuyu hep beraber yaşamak istiyoruz.”

TSYD Şube Başkanı Sadi Seda da verdiği bilgilerden dolayı Teknik Direktör Emre Özbayer ve Kaleci Antrenörü Engin Yıldız'a teşekkür etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@