Es-Es'e Rektör Erdal'dan sonra bir büyük destek daha

Anadolu Üniversitesi'nden Eskişehirspor'a Rektör Erdal'ın rekor bağışının ardından bir destek de kadın hentbolculardan geldi...

SPOR 04.05.2021, 16:33 05.05.2021, 11:00
Es-Es'e Rektör Erdal'dan sonra bir büyük destek daha

Eskişehirspor’un “Hedef 1 Milyon Fidankampanyasına 1000 adet fidan desteğiyle en yüksek bağışı Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal yaparken, Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı oyuncuları da kampanyaya 222 fidan bağışlayarak çok önemli bir katkıda bulundular.

Eskişehirspor’un Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile başlattığı 1 milyon fidan kampanyasına bağışlanan fidan sayısı 18 bini geçerken, kampanyaya spor camiasından ilk önemli destek Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı oyuncularından geldi. Eskişehir’i Süper Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı oyuncuları, Eskişehir ve Eskişehirspor’un geleceğine nefes olacak anlamlı kampanyaya, 222 fidan bağışı yaparak destek oldular.

Spor camiası arasındaki bu dayanışmanın şehrimiz adına önemli olduğu ifade eden Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı oyuncuları, tüm spor camiasını da kampanyaya destek olmaya davet ettiler.

222 fidan da Anadolu Üniversitesi'nin futbol takımından
Kampanyaya bugüne kadar en büyük desteği veren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal bin adet fidan bağışlamıştı. Rektör Erdal’ın çağırısıyla Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı oyuncuları da kampanyaya 222 fidan bağışlayarak çok önemli bir katkıda bulunmuştu. Kampanyaya Anadolu Üniversitesinden bir destek daha geldi. Eskişehirspor’un Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile başlattığı “Hedef 1 Milyon Fidan” kampanyasına Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı oyuncuları da 222 fidan bağışlayarak destekte bulundu. Eskişehir’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı oyuncuları, Eskişehir’in, Eskişehirspor’dan ayrı düşünülemeyeceğini ifade ederek 1 milyon fidanın toprakla buluşması için tüm Eskişehir’i kampanyaya destek olmaya davet etti.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@