Es-Es'in teknik direktör arayışında yeni gelişme

Eskişehirspor yeni teknik direktör arayışına devam ediyor...

SPOR 10.01.2021, 14:47 10.01.2021, 15:07
Es-Es'in teknik direktör arayışında yeni gelişme

Eskişehirspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor.

2020-2021 sezonuna Teknik Direktör Musatafa Özer yönetiminde başlayan Eskişehirspor, Özer'le yollar ayrıldıktan sonra İlhan Var'la anlaşmıştı. İlhan Var yönetiminde ligin ilk yarısında 3 puana hasret kalan Siyah Kırmızılı takım ilk devrenin son maçının ardından İlhan Var'la da yolları ayırdı. Kırmızı Şimşekler bir yandan sezonun ikinci yarısı için kampta hazırlıklarını sürdürürken yönetim de hem bu sezonun ikinci yarısının hem de gelecek sezonların planlaması için teknik adam görüşmelerine devam ediyor. 

TFF 1. Lig'de tam 9 hoca

Eskişehirspor 1. Lig'de düştüğü 2015-16 sezonundan beri tam 9 teknik adam göreve getirdi. 206-17 sezonuna Alpay Özalan'la başlayan Es-Es, sonrasında Mustafa Denizli ile Play-Off mücadelesi verdi. Play-Off finalinde Göztepe'ye penaltılarla mağlup olan Siyah Kırmızılı takım sonrasında Sergen Yalçın, Yücel İldiz ve Yılmaz Vural'la 2017-18 sezonunu noktaladı. 2018-19 sezonuna Teknik Direktör Fuat Çapa ile anlaşan Eskişehirspor'da 2019-20 sezonunda ise Çapa'yla yolları ayırarak Coşkun Demirbakan ile anlaştı. 13 karşılaşmadan sonra görevden ayrılan Demirbakan'ın yerine Mustafa Özer geldi. Mustafa Özer ise 2020-21 sezonunun 4'üncü haftasının ardından yerini İlhan Var'a bıraktı. İlhan Var'ın ardından takımın başına kimin geçeceği ise merak konusu...

Ümit Özat'la görüşüldü iddiası

Öte yandan Futbol Anadolu'nun haberine göre teknik adam arayışlarında devam eden Eskişehirspor yönetiminin son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran Ümit Özat ile görüştüğü iddia edildi. Ümit Özat'ın kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle görevi kabul etmediği ifade ediliyor. 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@