Es-Es kampta... Sıkı idman programı

Eskişehirspor devre arası kampının ikinci gününü çift idmanla geçirecek...

SPOR 09.01.2021, 12:17 09.01.2021, 13:19
Es-Es kampta... Sıkı idman programı

TFF 1. Lig'de 2020-2021 sezonu devre arasında kampa giren Eskişehirspor sıkı bir çalışma programı uyguluyor. Siyah Kırmızılı takım dün başlayan kamp programında dahilinde bugünü çift antrenman ile geçirecek. Sabah saatlerinde Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanında oyuncular ısınma hareketlerinin ardından pas ve taktik çalışmaları yaptılar.

Kırmızı Şimşekler çalışmalarına 16:00'da yapacakları idman ile devam edecek.

Takım onlara emanet

Kamp programında, Serdal Eroy ve Hürriyet Gücer'in yanı sıra altyapı antrenörleri Evrensel Heper, Yasin Söğüt, Tayfun Solak, Serkan Özdemir, Serkan Topkaya, Erkin Özkan ve takım mentörü Doç. Dr. Serdar Kocaekşi takımın başında yer alıyor.

Transfer tahtası belirsizliği

Sezona Teknik Direktör Mustafa Özer'le başlayan, daha sonra İlhan Var'la anlaşan, ligin ilk devresinin son maçının ardından İlhan Var'la da yolları ayıran Eskişehirspor'da takımın başına kimin geleceği ise henüz belirlenmedi. Yönetim devre arasında transfer tahtasının durumuna göre bir karar verecek. Es-Es yönetimi bir yandan alacaklı oyuncularla görüşmelere devam ederken bir yandan mevcut kadrodaki oyuncuların paralarının ödenmesi için kaynak bulmaya çalışıyor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@