Es-Es Token ne zaman satışa çıkacak? Resmi açıklama geldi

Eskişehirspor'un kripto parası Es-Es Token'ın ne zaman satışa çıkacağı merak ediliyordu... Halka arz tarihi ve ücreti açıklandı... İşte detaylar...

SPOR 26.02.2021, 19:51 27.02.2021, 14:34
Es-Es Token ne zaman satışa çıkacak? Resmi açıklama geldi

Eskişehirspor'un kripto parası Es-Es Token'ın halka arzı konusunda tarih netleşti. Kulüpten yapılan açıklamada Es-Es Token'ın 8 Mart itibariyles satışına başlanacağı ifade edildi.  Bitci.com ve Eskişehirspor mobil uygulaması üzerinden satın alıma açılacak token’lar 0,30 TL’den işlem görecek.

260 milyon adet üretilecek olan kripto para Bitci.com borsası üzerinden Bitcichain blokzinciri ile satın alınabilecek. Es-Es Token’a sahip olan bir taraftar ise, bu ürünleri oluşturulacak özel mobil aplikasyonda kendisine özel sunulacak kampanyalar için kullanabilecek; bu tokenlar sayesinde anketlerde oy verip kulübün belli konulardaki kararlarında söz sahibi olabilecek ya da sporcularla özel etkinliklere katılabilecek. Söz konusu token’lar Bitci.com üzerinde aynı bir hisse senedi gibi günlük işlem görecek. Bununla birlikte, anlaşmanın ileri aşamalarında hayata geçecek uygulama kapsamında, elinde Es-Es Token’ı olan bir taraftar, söz konusu tokenları, anlaşmalı tüm ürün ve hizmet alışverişlerinde kullanabilecek.

Es-Es Token hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayarak haberimize ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@