banner163

Eskişehir Ormanspor'da kupa öncesi son prova

Eskişehir Ormanspor, Türkiye Kupası grup maçları öncesinde Nilüfer Belediyespor'la hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

SPOR 20.01.2022, 14:02
Eskişehir Ormanspor'da kupa öncesi son prova

Eskişehir Ormanspor 24-26 Ocak'ta Ordu ilinde oynanacak Türkiye Kupası grup maçları öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Ateş Savaşçıları sabah fitness çalışması gerçekleştirirken ve akşam saatlerinde taktik idman ile bugünkü tamamlayacak. Öte yandan sakatlıktan çıkan kaptan Ramazan Döne, cuma gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak olması teknik heyeti sevindiren gelişme olarak yansıdı.

Ayrıca 21 Ocak Cuma günü saat 17.00'de (yarın) Nilüfer Belediyespor ile hazırlık maçı yaptıktan sonra Eskişehir'de cumartesi günü son antremanını yapıp çalışmalarını tamamlayacak.

"Eskişehir'e mutlu dönmek istiyoruz"

Çalışmalarda moralli gözüken oyuncularından memnun olan antrenör Mehmet Fatih Işık yaptığı açıklamada "Ordu'da zorlu grup müsabakaları öncesi hazırlıklarımız sürüyor. Bu maçlar öncesi Nilüfer Belediyespor ile hazırlık karşılaşması yapıp takımınızın son durumunu göreceğiz. Grubumuzdaki maçlardan hedeflediğimiz skorları alıp Eskişehir'e mutlu dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Eskişehir Ormanspor son antremanını Cumartesi yapıp akabinde  gece yarısı kupa maçları için kampa gireceği Giresun'a yola çıkacak.Eskişehir Ormanspor grup maçlarına 24 Ocak saat 17:00'de Mamak Gençlik Spor müsabakası ile başlayacak.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@