'Eskişehir voleybolu kazandı'

Voleybol 2. Ligi'nde Eskişehir derbisini kazanan Sivrihisar'ın antrenörü Bilal Pakoğlu, Medya Midas'a açıklamalarda bulundu.

SPOR 18.01.2021, 12:36
'Eskişehir voleybolu kazandı'

Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde Eskişehir derbisi heyecanı yaşandı. Lider Sivrihisarspor ile ikinci sıradaki Tepebaşı Gençlik'in Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Sivrihisar ekibi 3-1 kazanarak 12'de 12 yaptı. Karşılaşmayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü de tribünden takip etti. 

"İki takım arasında güzel bir rekabet var"

Ligi domine eden Sivrihisar'da Antrenör Bilal Pakoğlu Medya Midas'a derbiyi ve sezonu değerlendirdi. Pakoğlu, galip geldikleri zorlu karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi "Tepebaşı Belediyesi karşılaşması ilk maçtan daha zordu. Onlar da maçı çok istediler. İki takım arasında güzel, tatlı bir rekabet var. Zor bir maç olacağını biliyorduk ama bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştik. Çok güzel maçtı. Bu mücadelede Eskişehir voleybolu kazandı diye düşünüyorum."

 Asıl hedef Sultanlar Ligi

Yoluna kayıpsız devam ettikleri için mutlu olduğunu söyleyen Pakoğlu, takımın kurulduğu günden beri asıl hedefinin Sultanlar Ligi olduğunu ifade ederek "Sivrihisar İlçe Müdürümüz Kamil Murat aracı oldu. Beledye Başkanımız Hamit Yüzügüllü de iyi bir yatırım yaptı ve takımı kurdu. Biz de 12'de 12 yaparak yolumuza namağlup devam ediyoruz. İnşallah kalan 3 maçı da kayıpsız bitirip sonra Play-Off'larda güzel bir performans sergileyip seneye bu takımın 1. Lig'de yer almasını istiyoruz. Başkanımız Hamid Yüzügüllü arkamızda durduğu sürece bu takımın Sultanlar Ligi'ne gideceğinden hiç şüphem yok" ifadelerini kullandı. 

Kadroya takviye yapılacak

Antrenör Bilal Pakoğlu ayrıca 1. Lig'den iki oyuncuyla kadrolarını takviye edeceklerini söyleyerek Play Off'lara da iddialı bir şekilde gireceklerinin sinyallerini verdi.

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@