Eskişehirli yüzücülerden 20 madalya

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri Ankara'da gerçekleştirilen müsabakalarda 20 madalya birden kazandı...

SPOR 23.11.2021, 14:42
Eskişehirli yüzücülerden 20 madalya

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri başarıya doymuyor. Son olarak Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Grup Müsabakaları’nda yarışan sporcular, toplamda 20 madalya kazandı.

 

Ankara’da 20-21 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalara Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü 12 sporcusu ile katıldı.

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Grup Müsabakaları’na katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri Ecrin Duru Emir, Kuzey Azar, Toprak Bursoy, Anıl Yılmaz, Burak Gürsoy, Eflin Ergür, Eray Sevim, Eylül Asya Demir, Hasan Kayra Yenigün, Refik Özdemir, Zeliha Güneş ve Zeynep Öztürk yarışları başarı ile tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazandı. 

Ankara’da gerçekleştirilen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Grup Müsabakaları sonrasında sporcular, madalyaları ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret ettiler.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@