banner163

Eskişehirspor'a bir imza daha

Eskişehirspor'da transfer tahtasını açabilmek için temaslarını sürdüren Divan Kurulu bir dosya için daha imzayı aldı... İşte son durum...

SPOR 23.06.2021, 14:47 23.06.2021, 15:27
Eskişehirspor'a bir imza daha

Eskişehirspor'da göreve geldikten sonra transfer tahtasını açmak için yoğun çaba gösteren Divan Kurulu, son olarak Konyaspor'dan da imza aldı. Bu imzayla birlikte 83 dosyadan kalan imza sayısı 28'e düştü.

Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüzün var olma mücadelesinde, büyük bir fedakarlık göstererek transfer sezonumuzun açılabilmesi için imza veren başta Konyaspor Kulübü Başkanı ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere tüm Konyaspor camiasına, camiamız adına teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kimler imza verdi?

Yılmaz Vural, Muhammet Türkmen, Mehmet Demirtaş, Cemal Tosun, İlyas Kahraman, Fuat Çapa, Engin Özdemir, İzzet Karakulak, Serdar Özkan, Leonardo De Deus Santos, Leandro Junio Souza de Deus, Mehmet Murat Uçar, Semih Şentürk, Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Sinan Ören, Berkay Tolga Dabanlı, Hürriyet Gücer, Anıl Karaer, Yılmaz Bal, Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Erkut Şentürk, Birol Parlak, Raheem Lawal, Alpaslan Öztürk ve Emre Güngör, Ersin Aka, Mustafa Gürsel, Sami Uğurlu, Ertuğrul Sağlam, Hasan Hüseyin Acar, Yücel İldiz, Ümit Levent Zorluer, Güven Sabaz, Ömer Faruk Canbirdi, Kayacan Erdoğan, Özgür Çek, Gökhan Siverek, Ramazan Övüç, Cenk Özcan, Fehmi İbişi, Thomas Fenwich, Miroslaw Steviç, Hasan Ayaroğlu, Engin Bekdemir, Kamil Ahmet Çörekçi, Uğur İnceman, Goran Causic, Ali Şaşal Vural, Tornike Okriashvili, Jordi Figueras Montel, Dossa Júnior ve Konyaspor.

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@