Eskişehirspor'da Başkan Mehmet Şimşek! 'Artık yeni bir dönem başlıyor'

Eskişehirspor'da yeni başkan Mehmet Şimşek oldu... İşte Şimşek'in ilk açıklamaları

SPOR 27.07.2021, 16:39 27.07.2021, 17:31
Eskişehirspor'da Başkan Mehmet Şimşek! 'Artık yeni bir dönem başlıyor'

Eskişehirspor'da Olağanüstü Kongre 104 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi. Eskişehirspor'un yeni başkanı Mehmet Şimşek oldu. 

Aynı zamanda AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı olan Mehmet Şimşek, bu görevinden istifa ettiğini de açıkladığı kongredeki konuşmasında 'Biz olma' vurgusu yaptı...

İşte Şimşek'in konuşması:

"Takımın her zaman zirveyi zorluyor, oyuncuların milli takımda oynuyor, kupalar kazanıyorsun, Avrupa'da esiyorsun. 70li yıllarda Es-Es'li olmak çok heyecanlıymış.

O yıllarda takımın başarısını Eskişehir halkı da tribünlerde taçlandırdı. Bu ülkede tribün kültürünü başlatan büyüklerimiz sadece bizlere değil tüm ülkeye önemli bir miras bıraktı.

Biz bu mirasa sahip çıkarak büyüdük. Birkaç alt lig şampiyonluğu dışında hemen hemen hiç bir başarı görmedik ama asla sevdamızdan vazgeçmedik. Hüsranlara, hayal kırıklıklarına kombineler aldık, çok kahrolduk ama hiç pişman olmadık.

Eskişehirspor’umuz kimsenin bilmediği statlarda, kimsenin bilmediği takımlarla maçlar yaptı, armamızın peşinden yolu olmayan köylere, adı duyulmamış kasabalara gittik, yerimizi aldık.

Bozulacağından emin olduğumuz otobüslerle yola çıktık, kış ortasında en uzak deplasmanlardan kırık camlarla döndük.

'Sevmekten de umut etmekten de vazgeçmedik'

Vazgeçmek kaybetmektir. Bunca çileye rağmen biz hiçbir zaman sevmekten de umut etmekten de vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz!

Biz döktüğümüz gözyaşının aslında bir zafer olduğunu öğrendik. "Eskişehir sen çok yaşa!" derken gözlerimizden bir damla yaş süzülmesi de bu yüzdendir.

Bundan böyle 'Ben' yok 'Biz' var

Bizim bugün bu göreve talip olmamızın sebebi işte bu sevdadır. Farketmişsinizdir hep 'Biz' diyorum. Çünkü artık yeni bir dönem başlıyor. Bundan böyle 'Ben' yok sadece 'Biz' var!

Biz kim miyiz? Biz, başarının değil sevdalanılan renklerin peşinden koşmanın ne kadar özel bir duygu olduğunu bilen taraftarlarız. Deplasmanlarda "Rengine aşığız onun için burdayız!" diye bağırmamız bu yüzden…

Biz, takımları son sıradayken, şampiyon olacakmış gibi tribün yapan taraftarlarız. Biz, cefanın vefa demek olduğunu dosta düşmana gösteren taraftarlarız.

'Biz, armaya nasıl sahip çıkılacağını, bir şehrin nasıl ayağa kaldırılacağını gösteren taraftarlarız'

Biz, tek gayesi büyüklerimizden aldığımız mirası daha da yukarıya taşımak olan, bu anlamda da tüm ülkeye nasıl taraftar olunacağını tekrar tekrar gösteren taraftarlarız.

Biz, uğruna gittiğimiz binlerce kilometreyi bir şeref madalyası gibi göğüslerinde taşıyan taraftarlarız.

Biz, nasıl direnileceğini en iyi bilen, bunu bir kez daha tüm şehre ve ülkeye göstermek isteyen taraftarlarız.

Biz, kaçıncı ligde olduğuna bakmadan yine büyük bir coşkuyla, inançla ve gururla, içeride, dışarıda her yeri siyah ve kırmızıya boyayacak olan taraftarlarız.

'Herkesi bir olmaya, 'Biz' olmaya davet ediyorum'

Biz, Eskişehirspor’u karşılıksız seven, tek bir kuruşunu dahi boşa harcamamaya yemin etmiş, gizli ajandası olmayan ve bu kulübü yeniden düzlüğe çıkartmak için savaşmaya hazır askerleriz.

Şimdi sizin huzurlarınızda bu armaya değer veren herkesi bir olmaya, 'Biz' olmaya davet ediyorum. Gelin siyasi çekişmeleri, kişisel husumetleri, kalp kırıklıklarını rafa kaldırıp BİZ olalım ve hep beraber Eskişehirspor’un diriliş hikayesini tüm dünyaya izletelim.

Biz her yere düştüğümüzde bir avuç kumla ayağa kalkacağız! Büyüklerimizin emanetine hıyanet etmeyeceğiz ve ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyeceğiz.

Eskişehirspor siyaset üstüdür. AK Parti'deki tüm görevlerimden istifa ediyorum. Biz bu ablukayı kıracağız."

Eskişehirspor'un yeni yönetiminde kimler var? Yeni yönetimdeki isimler için tıklayın... 

Yorumlar (0)
banner37
banner28

Gelişmelerden Haberdar Olun

@