banner163

Eskişehirspor'da hazırlıklar tamam... 8 eksik var

Eskişehirspor, yarın sahasında Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı...

SPOR 22.01.2021, 13:47 22.01.2021, 14:15
Eskişehirspor'da hazırlıklar tamam... 8 eksik var

TFF 1. Lig 2020-2021 sezonunda ikinci yarının ilk maçında Eskişehirspor yarın evinde Ankaraspor'la karşılaşacak. Siyah kırmızılı takım bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Oyuncular pas çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçta taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Siyah Kırmızılılarda 8 eksik var

Eskişehirspor'da yarınki maçta kart cezası bulunan Hamed Abodun ve Tolga Yakut'un yanı sıra, sakatlıklarına bağlı tedavileri devam eden Sezgin Coşkun, Onur Bayramoğlu, Sunday Alimi, Bedirhan Akçay, Doğukan Ünal ve Muhammet Yahya Akbulut forma giyemeyecek.

Es-Es rövanş için sahada olacak

Eskişehirspor ile Ankaraspor sezonun açılış maçında karşı karşıya gelmiş ve Başkent temsilcisi karşılaşmayı Erdem Çetinkaya'nın attığı golle 1-0 kazanmıştı. Sezonun ilk yarısında galibiyet elde edemeyen Siyah Kırmızılı ekip yarın hem ilk galibiyetlerini elde etmek hem de Ankaraspor'dan rövanşı almak için sahada olacak. 

Başkent temsilcisi 7 transfer yaptı

Devre arasında hızlı bir transfer dönemi geçiren Ankaraspor 7 ismi kadrosuna kattı. Mavi-beyazlı ekip ilk olarak Real Madrid altyapısında yetişen ve sonrasında Middlesbrough ile Dinamo Bükreş formaları giyen 32 yaşındaki İspanyol kaleci Tomas Mejias Osorio ile Moldova Sheriff takımı forması giyen Zimbabve milli takım oyuncusu 26 yaşındaki savunma oyuncusu Alec Mudimu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkent ekibi, Menemen Spor’da forma giyen Nijeryalı 25 yaşındaki Sikiru Olatunbosun ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık; son olarak Adanaspor forması giyen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ ile ise sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. 

Başkent temsilcisi daha sonra Norveçli golcü oyuncu Marcus Pedersen’i 1,5 yıllığına renklerine bağlarken, 25 yaşındaki santrafor Samed Ali Kaya ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Diğer yandan 26 yaşındaki savunma oyuncusu Ercan Yazıcı’yı da Yılport Samsunspor’dan sezon sonuna kadar kiralayarak ara transfer döneminde önemli takviyeler yaptı. 
 

Yorumlar (0)

Gelişmelerden Haberdar Olun

@